Close sidebar
Close sidebar

O nouă MINUNE în cazul lui Bogdan, tânărul trimis de medici să moară acasă. S-a întâmplat astăzi! Primele imagini cu el în Turcia

O nouă veste bună în cazul lui Bogdan, tânărul din Constanța diagnosticat cu cancer la testicule. El se află la o clinică în Turcia unde a fost deja supus unei intervenții chirurgicale.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În preajma Crăciunului, medicii din România au sfătuit familia să-l ia pe Bogdan acasă să moară în linișgte. Familia nu a acceptat acest sfat și împreună cu rudele și prietenii au luptat pentru a-l trimite la o clinică de specialitate în Turcia. Astfel, el a reușit să ajungă în străinătate, iar veștile sunt bune.

Citeste si: Are trei anișori și a dispărut de acasă! E IREAL cum l-au găsit polițiștii după două zile! Familia, în stare de ȘOC

Tânărul de doar 20 de ani a fost operat pe creier și starea lui s-a îmbunătățit. Din fericire el nu avea tumoare pe creier, ci doar două vase de sânge care formaseră un cheag și care a fost îndepărtat.

Acum Bogdan a început tratamentul cu citostatice. Medicii sunt foarte oprimiști în privința șanselor de vindecare.

Bogdan are în continuare nevoie de ajutor

Apropiații s-au mobilizat în continuare pentru a-l ajuta pe Bogdan. El are nevoie de ajutor, pentru familia nu își permite costurile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui."

, transmit membrii familiei.

Citeste si: Nu a mai suportat! Un tânăr din Iași, imobilizat în scaun cu rotile, și-a băgat cuțitul în gât

Pentru sprijinirea tânărului, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu a organizat luni la Căminul Cultural din comună, un eveniment caritabil. Bogdan Marghiol a fost elevul acestui liceu. Taxa de intrare a fostde 10 lei, iar fiecare donație, oricât de mică, a fost binevenită.

"Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!
Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine!
Puteți dona în următoarele conturi:

RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI