O nouă provocare periculoasă pe TikTok face victime. Familia unui băiat de 11 ani din Lancaster, Marea Britanie, care a murit brusc în weekend-ul trecut, atrage atenția asupra unui fenomen periculos.

Citește și: O tânără de 19 de ani a murit într-un accident cumplit, în Giurgiu. Sfârșit tragic și pentru o șoferiță de 27 de ani, în Dolj

Familia copilului spune că decesul a survenit ca urmare a unei provocări virale pe TikTok, "cromarea".

"A murit imediat după o petrecere în pijamale la casa unui prieten. Băieții încercaseră o nebunie periculoasă TikTok", spune familia copilulu potrivit The Independent.

Tommie-lee Gracie Billington a fost descoperit inconștient la casa unui prieten din Greenset Close, Lancaster.

Medicii nu au reușit să-l salveze pe copil

Bunica lui a dat vina, imediat după incident, pe o nouă provocare online periculoasă denumită „cromare” (chroming).

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Moartea suspectă a copilului este tratată de poliție ca „inexplicabilă” și este încă investigată, au transmis autoritățile din Lancashire.

Bunica băiatului a declarat pentru publicația locală The Lancashire Post: „Avem nevoie să aflăm cauza, motivul morții, pentru a afla exact ce mi-a ucis nepotul. A murit imediat după o petrecere în pijamale la casa unui prieten", spune femeia.

Băieții încercaseră „cromarea”, ultima nebunie periculoasă care circulă pe TikTok.

„Tommie-Lee a intrat imediat în stop cardiac și a murit chiar acolo pe loc. Medicii au făcut totul pentru a încerca să-l aducă la viață, dar nimic nu a funcționat. L-am pierdut", a spus bunica micuțului.

Ce este "cromarea", noua provocare online de pe TikTok

"Cromarea” este actul de inhalare a unei substanțe chimice toxice, cum ar fi vopseaua, solventul, cutiile de aerosoli, lipiciul, produsele de curățare.

Provocarea virală de pe TikTok le cere copiilor să încerce să inspire aer toxic pentru scurt timp.

Actul poate fi extrem de periculos și poate duce la infarct miocardic, sufocare sau leziuni permanente ale ficatului, creierului și rinichilor.

„Nu am simțit niciodată o astfel de durere. Te iubesc atât de mult, băiețelul meu, vei fi pentru totdeauna în inima mea. Mă voi asigura, pe cât pot, că numele tău și chipul tău frumos vor deveni motivul pentru care viețile altor copii vor fi salvate și că alte familii nu trebuie să treacă prin această traumă profundă”, a mai spus bunica lui Tommy.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1735/20389872/1/provocare-tiktok.jpg


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si