Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate pentru un post de televiziune despre pensia alimentară pe care antrenorul trebuie s-o plătească. Impresara a mărturisit că nu se află în țară și nu s-a interesat de ce sumă e vorba.

Laurențiu Reghecampf a pierdut procesul împotriva impresarei

Pe lângă pensia alimentară pe care trebuie s-o plătească, antrenorul are dreptul de a-l lua pe fiul lor de două ori pe lună, la sfârșit de săptămână.

Citeste si: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns în fața judecătorilor: „Sunt obișnuit cu plângerile!”

Anamaria Prodan susține că antrenorul s-a ”sărăcit” singur. Laurențiu Reghecampf a părăsit Craiova pentru Azerbaidjan. 

Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Azerbaidjan

Instanța a decis ca Laurențiu Reghecampf pentru fiul său suma de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie, deoarece nu mai avea loc de muncă atunci când s-a luat decizia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Schimbare radicală pentru Anamaria Prodan. Impresara a renunțat la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

La noua echipă, antrenorul va încasa un salariu triplu, de aproximativ 40.000 de euro. 

Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf.

Nu. Fiecare om se sărăcește singur. Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna ”, a declarat Anamaria Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si