În România, educația financiară se află încă la început, spre deosebire de alte țări europene. Potrivit unui studiu, doi din trei români au făcut cel puțin o datorie, în timp ce o treime dintre români recunosc că au probleme cu plata datoriilor.

Fie că vorbim despre datorii la bancă, la prieteni sau la rude, majoritatea oamenilor înțeleg cât de împovărătoare poate fi grija unei rate pe care nu o pot plăti la timp.

Frustrările și problemele financiare pot duce la probleme serioase de sănătate sau pot afecta liniștea familiei.

Citeste si: E oficial! Guvernul propune majorarea salariului minim. Cât ar urma să fie din ianuarie

Există însă un intermediar între persoana fizică sau juridică aflată în dificultate financiară și creditor, iar acest intermediar poate ajuta ambele părți să obțină un rezultat final satisfăcător. KRUK România este o societate de colectare creanțe care ajută persoanele cu datorii să restituie mai ușor, prin intermediul unor rate eșalonate, sumele de bani pe care le datorează băncilor sau altor companii.

Ce înseamnă KRUK România și cum funcționează

KRUK funcționează în România din anul 2007, fiind o companie care furnizează clienţilor servicii de colectare creanţe. Compania KRUK România este specializată în gestionarea de creanţe ale instituţiilor financiare şi ale marilor clienţi corporativi (companii de leasing, operatori de telefonie și de televiziune prin cablu, furnizori de utilităţi sau companii producătoare de bunuri).

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Grupul KRUK este lider pe piața Europei Centrale în domeniul gestionării datoriilor, fiind o punte de comunicare între persoanele fizice și creditori.

Cum decurge colaborarea dintre KRUK România și clienți

Specialiștii KRUK discută cu fiecare client și stabilesc un plan de rambursare personalizat, care urmează să fie acceptat atât de KRUK, în calitate de societate recuperatoare, cât și de clientul debitor. Așadar, plata sumei de bani datorate se va face în rate eșalonate stabilite de comun acord.

Citeste si: Rectificarea bugetară: Deficitul bugetar pe 2019, 4,3% din PIB

Această modalitate se poate dovedi, în majoritatea cazurilor, soluția ideală de a ieși din impasul financiar, astfel încât persoana respectivă să poată scăpa de datorie într-un ritm liniștit, susținut în timp.

Care sunt avantajele KRUK România

Este evident că o datorie care se achită eșalonat este mult mai ușor de plătit, mai ales atunci când ratele sunt personalizate în funcție de capacitățile financiare de plată ale fiecărui client în parte. Planul personalizat de rambursare realizat de KRUK garantează cea mai bună soluție de plată a datoriei, adaptată fiecărui client în parte.

Citeste si: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”- kfetele.ro

Citeste si: Maria Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care a fost înselată chiar în propria casă: ”Era un bun manipulator”- radioimpuls.ro

Un alt aspect foarte important de care KRUK România ține cont este atitudinea empatică pe care specialiștii au demonstrat-o de-a lungul timpului în relațiile cu clienții. Angajații KRUK sunt conștienți că oamenii cu datorii se confruntă cu o situație dificilă, care generează stres și griji, de aceea îi tratează cu respect și cu înțelegere.

Citeste si: Ministrul Muncii: Va fi o creştere a salariului minim

Implicarea, viziunea modernă și dorința de a facilita procesul de rambursare a datoriilor într-o manieră cât mai convenabilă sunt atributele care recomandă abordarea pe care o are KRUK România.

Chiar și persoanele care nu au datorii pot învăța cum să își gestioneze veniturile și să facă economii lunare, cu ajutorul unor aplicații puse la dispoziție pe site-ul KRUK România. Aici veți găsi niște aplicații care vă ajută să obțineți o imagine de ansamblu asupra veniturilor, modului de cheltuire a banilor, dar și asupra metodelor eficiente de a reuși ca să strângeți niște sume pentru situațiile neprevăzute ce pot apărea în viitor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si