Joan Neininger l-a vazut pe barbat cautand prin gunoiul de langa libraria pe care o detinea si i s-a facut mila de el, astfel ca ii facea sandwichuri si i le lasa in tomberon pentru ca el sa le gaseasca. Pentru o lunga perioada de timp, el a refuzat orice ajutor din partea ei, insa in cele din urma, a acceptat sa ia masa cu Joan si cu sotul ei, Norman.

S-au indragostit unul de celelalt, iar Joan si-a lasat sotul pentru a locui intr-o caravana cu Ken.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Povestea lor este una extrem de ciudata. Relatia lor nu s-a consumat, iar in cele din urma, femeia a locuit si cu sotul ei, si cu Ken, timp de multi ani. Acum, dupa moartea sotului ei, Joan, ajunsa la varsta de 88 de ani si Ken, in varsta de 89, planuiesc sa se casatoreasca.

„Cand l-am vazut prima data cautand prin gunoaie langa libraria pe care o aveam nu m-as fi gandit nicio secunda ca se va termina asa.

Insa, desi locuia pe strada, ,mi-am dat seama ca este un om iubitor cu un suflet frumos”, a declarat Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si