Close sidebar
Close sidebar

O persoana a murit si doua au fost ranite grav, intr-un accident provocat in Mures de un sofer baut

O persoana si-a pierdut viata, iar alte doua au fost ranite grav, luni dimineata, in urma unui accident provocat pe DN 13, in Mures, de un sofer baut care conducea o dubita si care a intrat pe contrasens intr-un autoturism in care se aflau victimele. Unul dintre supravietuitori a fost preluat de un elicopter SMURD, care a aterizat pe sosea, iar traficul rutier se desfasoara cu dificultate. Accidentul a avut loc intre localitatile muresene Vânatori si Mureni, pe DN 13, in zona unei curbe, unde doua vehicule care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Mures, Andreea Pop, a declarat pentru News.ro ca soferul unei autoutilitare (dubita) s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, iar pe contrasens autovehiculul s-a izbit de un autoturism in care se aflau doi barbati si o femeie.

In urma impactului, unul dintre barbatii din autoturism a decedat, iar ceilalti doi ocupanti au fost raniti grav, fiind descarcerati de catre pompieri. Unul dintre raniti a fost preluat de catre un elicopter SMURD, care a aterizat pe sosea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Din primele cercetari efectuate la fata locului rezulta ca accidentul s-a produs pe fondul unei depasiri neregulamentare efectuate de catre conducatorul autoutilitarei, care avea o alcoolemie de 0,36 miligrame alcool pur in aerul expirat”, a declarat sursa citata.

Traficul a fost complet blocat timp de doua ore, in urma coloziunii, astfel ca ambele sensuri de circulatie ale DN 13 s-au format coloane de masini.

La ora transmiterii acestei stiri, cercetarile de la fata locului nu sunt incheiate, iar circulatia se desfasura pe o banda, alternativ in ambele sensuri, urmând sa fie reluata in conditii normale in jurul orei 11.00.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI