Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a sunat de 22.456 de ori la 112

O persoană din Olt a sunat abuziv, într-o perioadă de șase luni, de peste 22.456 de ori la numărul de urgentă 112 folosind două cartele SIM prepay.

Răzvan Angelescu,

Numărul de urgență, apelat abuziv [Sursa foto: Facebook - STS]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a anunțat că de la începutul anului au fost înregistrate peste 231.000 de apeluri abuzive, către număr de urgență 112: “Sunt situaţiile în care, chiar dacă nu au o urgenţă reală, persoanele sună la 112 pentru a glumi, pentru a aduce injurii operatorilor sau apelează numărul de urgenţă fără a spune nimic”.

Citeste si: Moarte suspectă la Arad. Femeie de 36 de ani, găsită în casă în stare de putrefacție

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Olt, Gorj, Harghita, Ialomiţa şi Constanţa sunt județele care au înregistrat cele mai multe astfel de apeluri. 

311.000 de apeluri abuzive în 2020

„Comparativ cu prima jumătate a anului 2020, apelurile abuzive sunt în uşoară scădere. În aceeaşi perioadă a anului trecut s-au înregistrat peste 311.000 de apeluri abuzive”, se mai regăsește în mesajul transmis.

STS: ”Cetăţenii să sune la 112 doar când au o urgenţă”

Serviciul de Telecomunicaţîi Speciale îi sfătuieşte pe cetăţeni să sune la 112 doar când au o urgenţă sau dacă cineva se află într-o situaţie de urgenţă.

Citeste si: Doi șefi din MAI, trimiși în judecată în dosarul "fabricii de permise false" de la Suceava

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI