Close sidebar
Close sidebar

O polițistă de penitenciar a ajuns după gratii după ce a "călcat strâmb" cu un deținut periculos

Polițista de penitenciar Dawn MacCormack, în vârstă de 42 de ani, a fost prinsă de autoritățile britanice în timp ce întreținea relații intime cu un deținut de la închisoarea The Mount, lângă Hemel Hempstead, Hertfordshire.

Sorin Negru,

Femeia ofițer de penitenciar a fost condamnată la închisoare

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

Femeia ofițer de penitenciar a fost condamnată la închisoare după ce procurorii au dovedit că avea o relație „intimă” cu un deținut periculos, căruia i-a permis să dețină și telefon mobil în celulă.

Citește și: VIDEO Atacatorul din Parlament, reținut de Poliție. Ce explicație halucinantă are pentru gestul său

Judecătorii britanici au decis ca Dawn MacCormack să petreacă doi ani în spatele gratiilor, potrivit Daily Star.

Potrivit acuzațiilor din dosar, paznica de penitenciar ar fi început o relație cu un prizonier de sex masculin în ianuarie 2019, în timp ce lucra la închisoarea The Mount.

Colegii ofițeri au ridicat suspiciuni după ce perechea polițistă-deținut a fost văzută „flirtând” și „chicotind”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

După o percheziție în celula deținutului Josh Moore, au fost găsite două telefoane ilicite care fuseseră introduse ilegal în închisoare.

A rezultat că Moore și MacCormack au făcut schimb de 4.500 de mesaje text și apeluri pe telefoane între 15 mai 2019 și 20 iunie același an.

Relația intimă dintre cei doi a fost documentată ulterior de procurori, iar ofițerul din penitenciarul Borehamwood a fost pus sub acuzație în iunie 2020.

Femeia a pledat vinovat pentru alte două capete de acuzare într-o etapă târzie în timpul procesului.

Mamă a doi copii, MacCormack a plâns în instanță, în timp ce judecătorul Michael Roques i-a criticat „încălcarea repetată și deliberată a unui grad ridicat de încredere” acordat de statul britanic.

Judecătorul a adăugat că femeia subminase prin acțiunile sale siguranța închisorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI