Gest de omenie și de ”așa da”, putând fi oricând un exemplu pentru oricine, făcut de o polițistă din Mangalia.

Omul legii se afla în timpul liber când a făcut o faptă bună, care, conform legii, s-ar fi pedepsit aspru, dacă deznodământul era altul.

Citește și: Au găsit o cutie plină cu bani și au crezut că au scăpat de sărăcie. Au primit apoi o veste proastă despre averea "căzută din cer"

A avut noroc cu polițista din Mangalia 

Însă, nu s-a pus problema de așa ceva, căci polițista a ajutat un om păgubit și finalul a fost unul fericit.

Concret, aflată în timpul liber, femeia se deplasa pe o șosea din Mangalia, moment în care în fața sa s-au arătat mai multe bancnote împrăștiate pe drum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Polițista a oprit, a adunat toți banii, în total fiind vorba de 3.900 de lei, și a mers direct la secția de Poliție. Acolo, ajutată de colegi, a aflat cine este cel care a pierdut banii, dar și portofelul cu acte, pe care tot ea l-a găsit.

Se pare că în timpul furtunii din Vama Veche, un bărbat, care se îndrepta spre mare, tocmai din Ialomița, pentru a-și ajuta o rudă ce rămăsese în pană cu mașina, și-a pierdut portofelul cu tot cu acte și bani.

Citește și: Un bărbat s-a trezit cu banii arși după ce i-a ascuns în sobă, apoi a mers la bancă pentru a-i schimba! Ce s-a întâmplat cu mica avere a omului este cu totul neașteptat! Care a fost decizia angajaților

Din fericire, în urma lui a trecut fix polițista salvatoare, care i-a adus o mare bucurie, când, chemat la secția de Poliție, s-a văzut cu documentele și cu banii în mână.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, este o tânără în toată firea. Cum arată la 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Domnul Alexandru a avut un necaz. Zilele trecute, când viitura a lovit Vama Veche, a venit tocmai din Ialomița ca să-și ajute o rudă a cărei mașină rămăsese prinsă în noroaie. Și, pentru că o supărare nu vine singură, pe drum și-a pierdut portofelul în care avea actele și aproape 3.900 de lei, care s-au împrăștiat pe șosea. Din fericire, pe același drum se deplasa cu mașina și colega noastră, Iuliana, de la Poliția Mangalia, care era în timpul liber.

A oprit autoturismul, a adunat bancnotele de pe carosabil și a mers direct la sediu, unde, cu ajutorul colegilor, a reușit să-l identifice pe proprietar. Bucuria domnului Alexandru a fost fără margini când i s-au restituit banii și actele!“, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si