Această iluzie optică poate dezvălui dacă ești un „tip relaxat și simpatic”, care nu își face prea multe griji și nu desface firul în patru sau dacă ești un „supragânditor” care se stresează din orice și tinde să devină perfecționist.

Ce vezi prima dată în iluzia optică de mai jos?

Ce vezi prima dată în imaginea de mai jos spune multe lucruri despre personalitatea ta, consideră creatoarea de conținut digital de pe TikTok, Mia Yilin.

Citește și: Primul lucru pe care îl vezi în iluzia optică de mai jos spune multe despre tine. Ești norocos sau ghinionist?

Femeia de origine asiatică se mândrește cu peste 450.000 de urmăritori în aplicația de partajare a videoclipurilor, unde a devenit faimoasă pentru interpretările date diferitelor iluzii optice.

Potrivit Daily Mail, cea mai recentă imagine prezentată de Mia îți poate spune dacă ești cineva care „vede întotdeauna ce este mai bun în ceilalți” sau dacă ești extrem de „emoțional și preocupat să-i critici pe ceilalți”.

Ce vezi prima dată în iluzia optică de mai jos?

Ce vezi prima dată în iluzia optică de mai jos: flori sau chipul de femeie?

[Sursa foto: TikTok]

Ce înseamnă dacă vezi prima dată flori

Imaginea înfățișează flori sau chipul unei femei, depinde cum privești. Mia Yilin dezvăluie că lucrul pe care îl vezi mai întâi poate spune un semn grăitor despre personalitatea ta.

Creatoarea de conținut a început prin a dezvălui ce înseamnă dacă ai văzut mai întâi florile.

„Dacă ai văzut prima dată florile, ești relaxat și simpatic.

Întotdeauna vezi ce e mai bun în ceilalți și îți este greu să spui nu pentru că nu vrei să-i dezamăgești pe alții", spune femeia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Chiar și atunci când oamenii te dezamăgesc, ai ales să-i ierți și să ai speranța că se vor îmbunătăți”, a dezvăluit ea.

Mia a explicat că toți cei care au văzut florile sunt foarte carismatici și nerăbdători.

Citește și: Test de iluzie optică! Poți găsi al doilea om din imagine în doar 6 secunde?

„Cea mai mare trăsătură a ta este carisma, iar vorbitul tău calm te ajută să ieși din unele situații dificile. Ești destul de nerăbdător, așa că te deranjează când lucrurile nu se fac cât de curând.

„De asemenea, poți fi foarte indecis și stresat din cauza faptului că nu știi ce să faci. Ai un temperament coleric și în momente tensionate, uneori spui lucruri pe care ulterior le regreti', a adăugat ea.

Creatoarea de conținut digital

Creatoarea de conținut digital

[Sursa foto: TikTok]

Ce înseamnă dacă vezi prima dată un chip de femei

Apoi, Mia a explicat ce înseamnă dacă ai văzut fața femeii când te-ai uitat la imagine.

„Dacă ai văzut prima dată fața femeii, ești o persoană emoțională și pasională. După ce relațiile se termină, îți pot lua luni de zile să mergi mai departe și nu poți să nu regreți ceea ce a fost înainte", explică psihologul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ești un supragânditor major și ești foarte inteligent, a completat femeia, potrivit Daily Mail. "Ori de câte ori te angajezi să faci ceva, duci la bun sfârșit acel lucru și-l faci să se întâmple. Îți place să-ți păstrezi un cerc mic de prieteni apropiați, deoarece îți este greu să ai încredere în majoritatea oamenilor", a completat ea.

„Pentru a te proteja, ai învățat să devii distant. Oamenii trag adesea concluzii și presupun că ești neprietenos, când, în realitate, îți ia doar ceva timp să te încălzești cu oamenii pe care tocmai i-ai întâlnit. Odată ce accepti pe cineva ca prieten, vei face orice pentru el", a mai spus Mia Yilin.

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #funfacts #entertainment #motivation #studytok #mia_yilin_ ♬ original sound- Mia Yilin

Oamenii au reacíonat cu sute de comentarii pe internet și au lăudat-o pe creatoarea de conținut pentru acuratețea predicțiilor.

O persoană a spus: „Am văzut chipul prima dată și este foarte precis tot ce ai spus despre mine”.
Un alt utilizator a adăugat: „Foarte precis! Am văzut chipul". Altcineva a scris: „Este o nebunie cât de exact este ce ai spus”.

Un alt utilizator  a adăugat: „Mă uimește cât de multe știi despre mine și nu m-ai întâlnit niciodată”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si