O prezentatoare a postului BBC a fost transportata de urgenta la spitala, dupa ce a intrat in travaliu chiar in timpul prezentarii unei stiri.
Victoria Fritz, care prezinta cele mai noi stiri despre afaceri, a intrat in travaliu imediat ce a a inceput sa citeasca de pe prompter. Sotul ei era blocat in trafic, asa ca un coleg de platou i-a tinut acestuia locul.

Victoria Fritz, care prezinta cele mai noi stiri despre afaceri, a intrat in travaliu imediat ce a a inceput sa citeasca de pe prompter.

Sotul ei era blocat in trafic, asa ca un coleg de platou i-a tinut acestuia locul.

Coprezentatoarea emisiunii BBC Breakfast, Sally Nugent, a ajutat-o pe Victoria Fritz să ajungă la spital, după ce a aflat că sotul tinerei era blocat in trafic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Din fericire, nasterea a decurs bine, iar Victoria a tinut să le multumească colegilor printr-un mesaj publicat pe retelele de socializare.

"Multumiri din suflet lui Sally Nugent si personalului spitalului St Mary's pentru ajutorul dat in aducerea pe lume a băietelului meu! Un efort al echipei BBC Breakfast", a scris jurnalista pe Twitter.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si