"Am anunțat astăzi ITV că, după 14 ani, nu mă voi întoarce la "This Morning", a fost mesajul scris de Willoughby pe pagina ei de Instagram.

Holly Willoughby și-a continuat mesajul, dezvăluind adevăratul motiv pentru care a luat această decizie:  "Toți cei care au lucrat vreodată în emisiune de-a lungul anilor, vă mulțumesc foarte mult. Acesta este un rămas bun atât de dificil, ești incredibil și voi fi pentru totdeauna mândră de ceea ce am realizat împreună.", 

se arată în postarea ei, citată de jurnaliștii de la  CNN.

O prezentatoare TV a renunțat la meserie după ce viața i-a fost pusă în pericol. Holly susține că a fost ținta unui asasinat. Cine a vrut să o ucidă?

Citește și: Povestea femeii care la 74 de ani s-a întors la muncă de teama să nu rămână pe străzi. Carolyne Martine este bunică pentru 4 copii și nu credea că se va angaja din nou

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Willoughby a exprimat recunoștința față de colegii de echipă, invitați și telespectatori, descriindu-i drept "cea mai bună companie".

"Știu că această poveste mai are multe capitole. Din păcate, însă, acum simt că trebuie să iau această decizie pentru mine și pentru familia mea.

O să-mi fie atât de dor de voi toți", a încheiat Holly.

Se pare că Holly a fost ținta unei tentative de asasinat

Nu a fost făcută nicio aluzie la presupusul complot împotriva ei. În săptămâna anterioară, un cetățean britanic a fost pus sub acuzare pentru solicitarea unui asasin de a o ucide pe Willoughby și pentru instigare la răpire.

O prezentatoare TV a renunțat la meserie după ce viața i-a fost pusă în pericol. Holly susține că a fost ținta unui asasinat. Cine a vrut să o ucidă?

Citește și: Un bărbat care avea doar o liră în contul bancar s-a trezit cu 120.000 de lire sterline peste noapte: „Aș fi fost asigurat pe viață dacă i-aș fi păstrat”

Kevin Lygo, care deține poziția de Director General pentru Media și Divertisment la ITV, a menționat că plecarea lui Holly a lăsat o amprentă de tristețe asupra întregii companii.

"Suntem trişti că Holly pleacă în această dimineață, dar respectăm decizia ei, de care știm că i-a fost extrem de greu să o ia", a spus el.  "Holly este unul dintre cei mai iubiți, respectați și mai realizați oameni de televiziune din Marea Britanie.  Holly și-a a pus o amprentă unică, de căldură, energie, umor și distracție la una dintre cele mai populare emisiuni din țară, iar tuturor le va lipsi enorm. Ea rămâne un membru foarte iubit al familiei ITV și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu ea în viitor", a declarat Kevin Lygo în urma deciziei luate de prezentatoarea britanică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si