În cursul dimineții de luni s-a produs un incendiu la sediul unei primării din județul Dolj. Focul s-a manifestat pe acoperișul clădirii, pe o suprafață de 150 de metri pătrați.

Iată care este situația în aceste momente.

O primărie din Dolj, cuprinsă de incendiu

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj au anunțat că pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul care a izbucnit la sediul primăriei din Pleșoi.

La locul incidentului s-au deplasat patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială la înălțime și un echipaj SMURD. Focul s-a manifestat la acoperișul construcției, pe o suprafață de 150 de metri pătrați, cu riscul ca ulterior focul să se propage la etajul 1, conform news.ro

Citește și: VIDEO- Cine este Luminița, femeia care și-a pierdut viața în explozia de la Craiova? Locatarii s-au rugat ca pompierii să-i salveze de sub ruine

pompieri

Autoritățile au precizat că nu au fost înregistrate victime în urma incendiului de la primăria din Dolj.

[Sursa foto: news.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile au precizat că nu au fost înregistrate victime. Reprezentanții ISU Dolj au specificat că au fost scoase din clădire bunurile de la etajul 1 și de la parter.

Planșeul de la etajul 1 s-a prăbușit în două camere.

Un alt incendiu a avut loc în județul Giurgiu

O sală de jocuri din localitatea Cosoba, județul Giurgiu, a ars din temelii în noaptea de duminică spre luni. Conform primelor informații, incendiul ar fi izbucnit în timp ce sala era închisă, iar în incinta acesteia nu se afla nicio persoană.

Incendiul a fost anunțat de un bărbat, prin apel la 112, în jurul orei 00:20.

apel 112

O sală de jocuri din Giurgiu a ars din temelii în noaptea trecută.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO- Catedrala Notre-Dame, complet refăcută la 5 ani după incendiul devastator

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că sală de jocuri respectivă a ars în totalitate, împreună cu mai multe bunuri aflate în interior. A fost identificat administratorul societăţii comerciale respective, care a declarat faptul că sala de jocuri ar fi fost închisă din data de 14 aprilie a.c., iar în noaptea de 21 spre 22 aprilie a.c., nicio persoană nu s-ar fi aflat în interior”, au constatat polițiștii din Giurgiu, conform sursei citate anterior.

Incendiul a fost lichidat cu succes de către pompieri. Nu s-a înregistrat nicio victimă, iar focul a produs pagube materiale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si