Courtney Fannon a fost o profesoară de educație specială la o școală din New York. Când s-a stins din viață în sala de clasă, femeia era însărcinată în 8 luni, cu primul său copil.

Courtney și-a găsit sfârșitul la scurt timp după ce i-a trimis un mesaj soțului ei, Kurtis Fannon, a spus prietenul apropiat al bărbatului, Matt Smith.

Citește și: EXCLUSIV- Unde este prințesa Kate? Despre teoriile consipraționale, cu Cristian Pîrvulescu, politolog: "Nu trebuie să uităm însă că există o istorie"

A murit în sala de clasă în care preda

Medicii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au transportat victima la spital. În ciuda eforturilor supraomenești, cadrele medicale nu au putut salva nici viața lui Courtney, nici a copilei sale nenăscute.

Cauza decesului tinerei profesoare nu este cunoscută încă, însă, Matt Smith a numit-o ca fiind „tragică și neașteptată”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nicholas Picardo, Superintendentul de la Kendral Central School, unde Courtney preda din 2018, a confirmat tragica veste printr-un mesaj destinat elevilor.

„Courtney a fost o profesoară de educație specială care și-a servit elevii cu pasiune și bucurie în fiecare zi. Când nu era în sala de clasă împărtășindu-și dragostea și darul pentru predare cu elevii ei, putea fi găsită mergând pe holurile noastre zâmbind și salutând mereu prietenos”, a spus acesta.

De asemenea, s-a decis ca toate școlile publice din Kendall să fie închise pentru o zi.

Citește și: "Nu știu dacă pot să trec peste treaba asta". Sebi și David, gemenii din Dolj care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, au fost conduși pe ultimul drum

Matt Smith, prietenul apropiat al soțului lui Courtney, a creat o pagină în numele familiei, unde a scris că femeia era „iubitoare, autentică și organizată”. Pe pagina pentru colectarea fondurilor, Smith a mai scris:

„Pentru cei care nu au avut ocazia minunată să o cunoască pe Courtney, există o cantitate nesfârșită de lucruri pozitive și bune care pot fi spuse doar despre ea”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Courtney a fost întotdeauna pregătită pentru orice posibilitate și chiar atunci când aveai ceva despre care nu credeai că se va întâmpla vreodată, ea era acolo cu toate lucrurile pe care ți le poți imagina pentru a rezolva problema. Era altruistă și mi se rupe inima pentru cei care au știut-o cel mai bine, deoarece am avut șansa să o cunosc doar în ultimii 10 ani prin Kurtis”, a adăugat Mat Smith, potrivit Daily Mail.

Profesoara și soțul ei erau împreună de peste 10 de ani și așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță pe care voiau s-o numească Hadley.

Într-un mesaj emoționant, Smith a spus: „Hadley, deși nu am avut niciodată ocazia să te cunoaștem, să te vedem cum crești și să faci lucruri grozave, știu că vei trăi în tot ceea ce va face familia”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si