Close sidebar
Close sidebar

O profesoara si-a filmat operatia pe creier in timp ce medicii ii scoteau o tumoare. Imaginile au ajuns virale pe net

O profesoara si o vloggerita cunoscuta, in varsta de 26 de ani, din Michigan a aflat ca are o tumoare pe creier, care trebuie extirpata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Courtney Elizabeth Warner si-a anuntat fanii de pe retelele de socializare ca urmeaza sa se supuna unei interventii chirurgicale dificile.  Ea a dezvaluit ca are o tumoare pe creier si ca medicii urmeaza sa o indeparteze, scrie Daily Mail.

"Incerc sa nu plang. Am aflat ca am cancer. Nu stiam ca am. Sunt patru stadii, eu sunt in stadiul 3. Urmeaza sa fac chimioterapie si radioterapie", a spus ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vloggerita a luat insa decizia sa filmeze toata operatia si sa le-o arate si fanilor. Cum tumoarea se afla in zona centrului nervos al vorbirii, ea a fost constienta pe tot parcursul interventiei chirurgicale.

"M-am decis sa inregistrez operatia. Vreau sa va arat cum e, prin ce trec, de la inceput pana la sfarsit. Cand am vazut filmarea, nu am putut sa ma uit, am vrut sa sterg tot.

Ma bucur ca nu am facut-o. Acum mi se pare cool si interesant de privit", a explicat ea.

Courtney a rugat un prieten sa intre cu ea in sala de operatii si sa o filmeze in timp ce medicii ii indeparteaza tumoarea. Peste 180.000 de oameni au urmarit imaginile inregistrate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI