O profesoară de școală primară a recunoscut că și-a ucis partenerul și l-a îngropat în grădină, înainte de a-i folosi contul online pentru a cumpăra diverse "jucării" dintr-un sex-shop.

Citește și: O persoană a murit după ce a fost aspirată în motorul unui avion pe aeroportul din Amsterdam. "S-a auzit un zgomot infernal"

Fiona Beal (50 de ani) l-ar fi atras pe Nicholas Billington să intre în dormitorul ei, după care l-a legat cu un cablu de mâini și picioare și l-a ucis cu un cuțit.

Profesoara a achiziționat apoi de pe internet, în noaptea crimei, "o pătură mare de lână, un vibrator și o mașină de tocat canabis de pe contul Amazon al lui Nicholas", potrivit dosarului depus la tribunalul din Londra.

Cadavrul lui Billingham (42 de ani) a fost găsit într-o casă din Northampton, în martie 2022, la patru luni și jumătate după ce fusese dat dispărut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cursul acestei săptămâni, Fiona Beal a recunoscut crima în fața judecătorilor de la Old Bailey din Londra, potrivit CourtNews UK.

Profesoara Fiona Beal (50 de ani)

Profesoara Fiona Beal (50 de ani) și victima sa

[Sursa foto: Facebook]

Crima, plănuită în detaliu de profesoara de 50 de ani

Judecătorii au aflat că Fiona Beal a închiriat o cabană în Cumbria în martie 2022, unde poliția a găsit jurnale "scrise în mâna ei”.

Un procuror a declarat că scrisul „conține cu siguranță niște declarații clare fără ambiguitate despre ceea ce a făcut ea.

"Ea plănuise să-l ucidă cu sânge rece și chiar a făcut-o”, au spus procurorii britanici, conform publicației The Sunday.

Însemnările din jurnal au dat-o de gol

Însemnările din jurnal au dat-o de gol pe profesoară. Ea a scris lucruri care par să descrie fără greș acțiunea oribilă pe care a comis-o.

"Totuși acțiunile mele mă bântuie.

Uneori nu pot să nu-mi amintesc ce am făcut și apoi să văd că toate minciunile invocate nu pot să stea în picioare", a scris femeia.

O altă pagină de jurnal prezentată de acuzare spunea: "A ascunde un corp a fost un lucru rău. Mutarea unui cadavru este mult mai dificilă decât pare la televizor”.

Se presupune că Fiona Beal l-ar fi înjunghiat pe Billingham în ​​timp ce acesta purta o mască de dormit și după ce l-a „legat cu cablu de pat”, potrivit BBC.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si