O'Reilly l-a actionat in judecata pe Panter pentru ca a scris pe Facebook despre felul in care vedeta de televiziune s-a comportat fata de o fosta iubita a politicianului.

Prin acest proces se cauta indreptarea „actiunilor intentionate, malitioase si de rea credinta ale paratului Panter prin declaratiile false si defaimatoare facute intr-un mesaj publicat pe o retea de socializare si disponibil public”, se arata in plangere.

Panter, intr-un lung mesaj publicat pe Facebook, a dezvaluit ca fosta lui iubita a facut o intelegere cu O'Reilly si a detaliat o convorbire telefonica pe care jurnalistul a avut-o cu femeia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In luna aprilie a acestui an, Bill O'Reilly a fost in centrul unui scandal sexual- el a fost acuzat de mai multe femei de hartuire, iar Fox News a decis sa il concedieze.

Recent, el a revenit in atentia publica dupa ce a fost dezvaluit ca 21st Century Fox, companie care detine Fox News, ar fi platit 32 de milioane de dolari pentru a incheia o intelegere cu una dintre reclamante.

Times a scris, sambata trecuta, ca in ianuarie O'Reilly s-a ocupat personal de stabilirea unei intelegeri cu Lis Wiehl, fost analist legal la Fox News, pentru 32 de milioane de dolari. in luna februarie, Fox News a semnat un nou contract cu O'Reilly, care includea o crestere salariala de 5 milioane de dolari, ajungand la 25 de milioane de dolari pe an.

Bill O'Reilly a amenintat joi, in emisiunea sa online, ca va da in judecata pe oricine spune minciuni despre el.

Panter a transmis vineri seara, intr-un comunicat, ca spera ca totul sa se incheie amiabil. In alte conditii, la randul sau, il va actiona in judecata pe O'Reilly pentru defaimare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si