Close sidebar
Close sidebar

O româncă a murit, după ce a căzut cu mașina într-un canal și nu a putut desface centura

O româncă a murit într-un accident rutier produs în Italia. Aceasta a căzut cu mașina într-un canal, iar centura nu s-a mai desfăcut.

Diana Puiu,

O româncă a murit, după ce a căzut cu mașina într-un canal și nu a putut desface centura

[Sursa foto: La Nuova Ferrata]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc pe data de 5 august în localitatea Portoverrara. Românca de 52 de ani, din Voghiera, se afla într-un autoturism alături de cumnata ei, care a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina într-un canal de lângă stradă.

Citeste si: Un călător a murit după ce a căzut pe linia de metrou de la Piața Unirii

Șoferița a reușit să își desfacă centura și să sară din autoturism, dar românca a rămas prinsă cu centura de siguranță, iar cel mai probabil a murit înecată.
Cel care a observat mașina este un fermier din zonă care a cerut ajutor.

Citeste si: Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

Un bărbat de 50 de ani, aflat în localitatea Haan, din vestul Germaniei, a murit strivit de o mașină. Acesta se afla în spatele ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conform poliției și pompierilor, accidentul s-a produs după ce un copil de 3 ani, aflat în mașină împreună cu fratele său de 6 ani, a eliberat frâna de mână.

Citeste si: VIDEO- Informații despre românii accidentați în tragicul accident din Bulgaria. Starea pacienţilor se menţine gravă

Autoturismul aparținea tatălui lor. Acesta a parcat mașina și a coborât să vorbească cu alți doi bărbați, printre care și victima.

Cei doi  copii au desfăcut centurile,  cel de șase ani a coborât din mașină, iar copilul de 3 ani a trecut pe scaunul șoferului și a eliberat frâna de mână.

Citeste si:  Tragedie în cimitir. O femeie de 48 de ani, zdrobită de propria mașină, sub ochii copilului de 5 ani

Cei trei bărbați au încercat să oprească autoturismul, însă bărbatul de 50 de ani a sfârșit sub roțile mașinii. Pompierii au intervenit pentru ridicarea autoturismului, moment în care l-au găsit decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI