Iasmina Milutinovici, o blonda frumoasa, desteapta si indragostita pana peste cap de un milioar celebru din New York se pregateste intens pentru nunta anului din uriasa metropola americana. Doar ca nunta nu va insemna doar fast, juraminte de dragoste vesnica sau valsul miresei, ci, pentru Iasmina, va insemna ca va deveni, dupa casatoria cu Bradford Hill, parte a familiei are administreaza tot ceea ce are legatura cu Statuia Libertatii.

Povestea lor este, cu adevarat, fabuloasa. Iar asta pentru ca Iasmina, dupa ce a terminat Facultatea de Stiinte Politice din Timisoara, le-a cerut parintilor, personaje celebre din politica orasului de pe Bega, sa fie lasata sa mearga in Statele Unite, in tara tuturor posibilitatilor. Si, evident, odata ajunsa acolo, la New York, si-a cautat un loc de munca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Pe care, asa cum era de asteptat, l-a obtinut rapid, chiar in cadrul firmei care managerizeaza tot ce inseamna Statuia Libertatii, cel mai cunoscut simbol american. Iar acolo, pe holurile firmei, Iasmina a fost remarcata de Bradford Hill, patronul companiei. Iar cum calitatile fizice ale frumoasei timisorente sunt imposibil de ignorant, intre Iasmina si Bradford Hill s-a legat o relatie stransa.

Si, de la amicitie la mici avansuri nu a mai fost decat un pas, mai ales ca Iasmina, inteligenta din fire, a reusit sa isi merite micile avansari pana in pozitia de conducatoare a depertamentului de marketing al companiei. Iar in ciuda diferentei sesizabile de varsta dintre cei doi, Bradford avand dublul varstei frumoasei timisorence, cei doi s-au logodit si au decis sa faca nunta in luna iunie, la New York.

Si, ca sa isi ocupe timpul pana atunci, cei doi au mers in nenumarate excursii de vis in jurul lumii, intorcandu-se insa, de fiecare data, langa Statuia Libertatii, locul unde a inceput dragostea lor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si