Close sidebar
Close sidebar

O româncă cerșea pe stradă în New Jersey, însă avea telefon de 1000 de dolari, bijuterii și geantă de firmă

Cum încerca românca să îi emoționeze pe americani pentru a primi bani.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Dorina Căldăraș, 34 de ani, a fost prinsă în New Jersey, Statele Unite ale Americii, în timp ce cerșea pe motiv că nu ar avea bani să îi cumpere copilului scutece și cele necesare.

Românca a fost prinsă de polițiștii americani având în mână o pancartă cu următorul mesaj: „Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr lucruri pentru copil și scutece”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: ATAC ARMAT soldat cu cel puțin 40 de morți! Imaginile au fost transmise live

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au observat că femeia nu părea să aibă nevoie de mila trecătorilor, având asupra ei o geantă de 500 de dolari, câteva bijuterii și un iPhone X.

Așadar, polițiștii au apelat la rețelele sociale pentru a le transmite un mesaj oamenilor: „Este frumos să fim miloşi, dar nu este o idee bună să donăm cuiva de pe marginea drumului care are o pancartă. Dacă vedeţi pe cineva care are nevoie de ajutor puteţi suna la departamentul nostru şi ofiţerii noştri vor răspunde şi interveni.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI