Close sidebar
Close sidebar

O romanca de 11 ani a castigat titlul de "Super Model of the World"! Fa cunostinta cu sibianca Bianca Nicole Draghiciu!

Romania a reusit sa ajunga din nou pe prima treapta a podiumului intr-un concurs international.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sibianca Bianca Nicole Draghiciu a castigat titlul de "Super Model of the World" si premiul special al juriului "Best of the Best" la concursul international "Little Miss World Universe 2016".

Bianca are numai 11 ani, dar o vasta pregatire de peste cinci ani in modelling si prezentari de moda si a lucrat inclusiv pentru Catalin Botezatu si a avut si propria emisiune de moda pentru copii la un post de televiziune din Sibiu. "Este prima ei victorie. Ea are foarte multe prezentari de moda, foarte multe aparitii pe bannere, prezinta si o emisiune la un post de televiziune local din Brasov. Bianca merge destul de des si la Bucuresti, a prezentat si pentru Catalin Botezatu. Bianca are 11 ani si merge la scoala, este o eleva buna si face si inot. Pentru noi aceasta performanta obtinuta de Bianca este prima de acest gen si pentru scoala noastra cu atat mai mult ma bucur", a declarat Cleopatra Popescu Bujor, coordonatoarea scolii de modelling.


Concursul international a avut loc in Turcia la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, acolo unde romanca noastra a reusit sa se impuna.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI