Mariana Veronica Sologiuc, 35 de ani, a fost impuscata in cap in 20 mai 2015 la Villa di Briano, in provincia Caserta. in prima instanţa, fraţii Cioffo au primit 30 de ani fiecare, pentru omor calificat, deţinerea ilegala a unei arme de foc si distrugere. Acum, in procesul de apel, pedepsele lor au fost reduse la 14 ani fiecare.

Mariana Veronica Sologiuc, originara din comuna Cacica, judeţul Suceava, a fost gasita moarta,impuscata in cap,

executata in stil mafiot, in zorii zilei de 21 mai 2015, in spatele bisericii Madonna din Briano. Cele trei focuri de pistol care au pus capat vieţii sale au fost trase de doi frati din Villa di Briano. Masina sa a fost gasita, arsa, dupa cateva zile, nu departe de locul crimei, pe campurile din San Marcellino.

Acţiunea pusa la cale de cei doi Cioffi impotriva tinerei romance a fost o «pedeapsa» pentru ca femeia, proprietara unui bar la Parete (Caserta), folosita de cei doi pentru o serie de inselatorii, nu le restituise o suma de circa 500 de euro. Atat a fost de-ajuns pentru a se dezlanţui furia ucigasa. La scurt timp, carabinierii din Aversa i-au prins pe asasini.

Femeia avea cu cei doi ucigasi un raport de interese ilicite, in special escrocherii cu asigurari si trafic de autoturisme, gestionate in barul ei, si avea o relatie cu unul dintre ei, Cipriano.

Avea doi copii, unul in varsta de 4 ani si unul de 12 ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Petrecuse o perioada la inchisoare, pentru trafic de persoane, dupa ce a pacalit trei sucevence ca le duce in Italia pentru locuri de munca decente, insa victimele au ajuns sa se prostitueze pe autostrada.

Mariana Sologiuc a fost si ea prostituata. Tanara din Cacica a intrat intr-o retea organizata de trafic de persoane, coordonata de albanezi, ai carei membri se ocupau in primul rand cu sclavia sexuala. Rolul sucevencei era sa ademeneasca tinere cu promisiunea unor locuri de munca, insa odata ajunse in Italia, acestea erau preluate de albanezi care  le obligau sa practice prostitutia la strada.

Sursa: gazetaromaneasca.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si