Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O româncă din Dej acuzată de un fost fotbalist de la Arsenal că i-a furat bijuterii de 400.000 de lire

O româncă care fusese angajată să facă curățenie în casa mamei unui jucător de la Arsenal, ar fi furat bijuterii de 400.000 de lire.

Stefania Pavel,

O româncă i-a furat unui fost fotbalist bijuterii de 400.000 de lire.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O româncă din Dej este acuzată de un fost fotbalist de la Arsenal că a furat bijuterii în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei sale din Elstree, scrie Observator.

Fostul fotbalist a cerut ajutor oamenilor din mediul online pentru a o găsi pe româncă

Nicoleta Vanesa fusese angajată să facă curăţenie în casa femeii, de unde a sustras bijuteriile familiei, anunţă Benik Afobe, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Înșelate prin metoda ”covorul”. Două bătrâne din Gherla au rămas fără economii în urma unei înșelătorii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Această femeie a furat bijuterii ale familiei mele în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei mele din Elstree, în timp ce făcea curățenie! Dacă o cunoaște cineva, anunțați-mă de îndată!”, a scris Afobe pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu paşaportul româncei din Dolj.

Jucătorul a postat şi un video cu momentul în care femeia ieşea din casă cu prada. ”O ruşine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!”, scrie  express.co.uk.

Benik Afobe a fost crescut la academia celor de la Arsenal, dar a fost împrumutat la Huddersfield, Reading, Bolton, Milwall, Sheffield Wednesday și MK Dons, după care a fost vândut la Wolverhampton.

A mai jucat la Stoke City, Bristol City, Trabzonspor, iar din ianuarie 2023 evoluează pentru Hatta în Emiratele Arabe Unite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI