Diana avea doi ani cand parintii ei s-au mutat din Romania in Germania. Acum, ea are 23 de ani si este o cantareata apreciata de nemti. Diana a lansata deja un album cu propriile piese, intitulat „Diana and the Music“. Tanara a cantat chiar si in cadrul festivalului Schlossgrabenfest Darmstadt (unul celebru in Germania).

Intr-un interviu acordat publicatiei echo-online.de, Diana a povestit depre originale sale romanesti si cat de saraci sunt cei de acasa.

Da, e foarte frumos in Romania, insa oamenii sunt foarte saraci ”, spune Diana, care-si viziteaza des bunica si alte rude ramase in Petrosani, orasul de unde ai ei au plecat in urma cu 20 de ani.
Diana face pachete pentru copiii saraci
Diana face pachete pentru copiii saraci

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si pentru a-i ajuta pe romanii saraci, Diana sustine concerte in scop caritabil. La jumatatea lunii decembrie, tanara artista va concerta la un centru de echitatie EHS-Reiterhof din Dieburg si toti banii stransi vor fi donati oamenilor din Petrosani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si