Ana Maria a strâns aproape un milion de vizionări pe TikTok cu un videoclip în care se plânge de o "lege tâmpită" din Germania: poți primi 5.000 de euro amendă pentru un fapt casnic minor.

Citește și: Tineri români, implicați într-un grav accident în Austria! Mașina lor s-a răsturnat în afara carosabilului, după ce un bărbat s-a urcat beat la volan

"Eu nu știu dacă mai există vreo țară cu așa legi tâmpite ca în Germania", spune femeia. 

"Țara asta nu încetează să mă uimească. Știți ce au mai inventat? Pentru ce puteți primi amendă în jur de 5.000 de euro: pentru faptul că uscați hainele la balcon", a dezvăluit Ana Maria în videoclipul viral. 

Ana Maria, amuzată de "legile tâmpite" din Germania

[Sursa foto: TikTok]

Amenda de 5.000 de euro dintr-un motiv aparent absurd 

Legile din Germania le interzic locatarilor să își pună hainele ude în balcon, iar amenda este uriașă, spune tânăra amuzată pe TikTok.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit româncei din Republica Moldova, la început nu se permitea să usuci hainele peste balcon și să depășești spațiul proprietății tale, din motive estetice probabil.

"Acum chiar la balcon nu se acceptă deoarece hainele sunt ude și din acest motiv mucegăiește blocul locativ", explică Ana Maria. 

Moldoveanca se întreabă dacă nu cumva este un plan de marketing al celor care vând uscătoare.

"Sau ei nu mai știu de unde să încaseze atâția bani. Așa că nu mai uscați hainele la balcon că vă mucegăiește casa". 

@anamariadobrenco Cum ve se par legile? #moldova #romania #germania #diaspora ♬ sunet original- Ana Maria Dobrenco

"De ce nu vreau să trăiesc în Germania"

Creatoarea de conținut pe TikTok a listat motivele pentru care nu vrea să trăiască în Germania: în primul rând este vorba de starea emoțională depresivă în care te aduce această țară.

"În al doilea rând, e falsitatea. Toți sunt falși, sunt fățarnici. Indiferent de naționalitate, nu numai nemții, ci și românii, moldovenii noștri".

Un alt motiv e mâncarea care nu are niciun gust în Germania. "Legumele și fructele au gust de plastic", spune ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si