Incidentul a avut loc joi, 13 ianuarie, în localitatea Mezzano, provincia Viterbo din Lazio. Românca a alergat pe câmpurile agricole, desculță.

Citeste si: O româncă a fost reţinută în Spania. Femeia avea 8 mandate de arestare

A alergat desculță 7 kilometri pentru a-și denunța soțul la poliție

Șoțul femeii, tot cetățean român, a devenit violent după ce s-a întors acasă să ia prânzul iar mâncarea nu era pregătită.

Comandantul carabinierilor din localitatea Farnese a relatat, pentru un presa locală întreaga întâmplare: ,,doamna, după ce a mers 7 kilometri pe jos fără încălțăminte, a ajuns la noi cu ajutorul unui șofer căruia i-a cerut să o aducă cu mașina. Era turbată, plină de sânge, avea obrazul umflat și hainele rupte”.

,,Ne-a cerut ajutorul, spunându-ne că, cu câteva ore înainte, fusese bătută de soț. Bărbatul se întorsese acasă de la muncă la 11:30 și s-a înfuriat pentru că ea nu gătise încă prânzul. La un moment dat, femeia a reușit să sune la 112, dar soțul i-a smuls telefonul din mână și l-a aruncat în focul șemineului,” a declarat polițistul, conform  Corriere di Viterbo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Femeia trecea prin astfel de orori de 10 ani

,,Cei doi copii, un băiat de 11 ani și o fată de 15 ani, nu se întorseseră încă de la școală, iar ea a fugit înainte ca aceștia să ajungă acasă. De teamă să nu fie bătută din nou, când a ieșit din casă, femeia a luat cu ea și un cuțit, iar bărbatul a pus mâna și el pe un cuțit și a început să o urmărească, dar după puțin timp s-a întors în locuință,” a mai spus acesta.

Românca le-a mai menționat oamenilor legii că astfel de episoade barbare aveau loc de aproximativ zece ani. Carabinierii s-au deplasat la reședința familiei, situată pe un teren agricol, care se află în proprietatea italianului pentru care românii muncesc.

Citeste si: Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să pună în circulaţie 1.730 de euro falşi

Românul deținea ilegal o armă de vânătoare

Bărbatul a devenit violent, afirmându-le oamenilor legii ,,eu de aici nu mă mișc, faceți un abuz. Totul în fața copiilor, care erau dezorientați. Eram în cinci și nu am reușit să-i punem cătușele, fiindcă opunea rezistență pasivă până când unul dintre copii nu a urcat în mașină împreună cu el. În plus, percheziționând locuința, am găsit trei sticle de bere goale și stropi de sânge. Referitor la asta, bărbatul ne-a spus inițial că era sânge de animal domestic, dar a recunoscut apoi că aparținea soției sale,” a relatat ofițerul italian.

În casa românilor, oamenii legii au mai găsit și o pușcă de vânătoare cu cinci cartușe, pentru care bărbatul nu deținea permis. Acesta a ajuns în fața unui judecător și s-a ales cu un ordin de restricție, fiind obligat să nu se apropie de soție și copii. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Femeia s-a mutat, alături de copii, într-un apartament, pus la dispoziție de angajatorul italian, la aproximativ 30 de kilometrii de căminul conjugal. Partenerul ei de viață este monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice.

Citeste si: Polițiștii din Italia au primit măşti de protecţie FFP2. Aceștia refuză să le poarte pentru că sunt roz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si