Bărbatul a fost declarat nevinovat după ce fiica acestuia a recunoscut că a mințit, totul pentru a trăi liberă alături de iubitul ei.

O româncă din Italia și-a acuzat tatăl că a violat-o

În anul 2017, tânăra în vârstă de 17 ani la acea vreme a fugit de acasă pentru a locui cu iubitul său. Românca a mers și la poliție pentru a declara faptul că este bătută constant de către tatăl său, dar și faptul că a fost abuzată sexual de acesta.

Citește și: El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Românul a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru abuzurile sexuale asupra fiicei, dar și pentru violențe asupra soției. 

Tânăra a recunoscut că a mințit

În timpul investigației, anchetatorii au descoperit mai multe convorbiri și mărturii ale apropiaților, potrivit cărora bărbatul ar fi nevinovat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O moldoveancă din Italia a violat o bătrână de 93 de ani pe care o îngrijea: „Voia să scoată diavolul din ea”

Ajunsă în fața judecătorilor, tânăra a recunoscut faptul că a inventat totul pentru a fi liberă.

Citește și: VIDEO- Polițiști acuzați de crimă în SUA! Irvo Otiento este bărbatul care a murit prin sufocare după ce a fost pus la pământ de autorități

„Voiam să stau cu iubitul meu fără probleme și am inventat abuzurile. Nu credeam că dacă-l denunț pe tatăl meu, vor fi consecințele acestea. Abia când tata a fost arestat, am înțeles că am dat-o în bară rău de tot”, a spus tânăra, care astăzi are 23 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si