Clasamentele de popularitate arată că o româncă este cea mai sexy femeie din Australia. Sarah Kohan (24 de ani) este un fotomodel născut la Sydney care şi-a cucerit repede faima, datorită calităţilor sale fizice.  “M-am născut în Australia, dar sunt pe jumătate româncă”, a mărturisit Sarah într-un interviu, fără a mai da şi alte amănunte.

O româncă este cea mai sexy femeie din Australia. Sarah are şi un blog de călătorii

Ea a fost votată de fanii australieni de mai multe ori, drept cea mai sexy femeie din ţară, şi este supranumită de admiratori "Prinţesa Instagramului". Pe lângă pictorialele incendiare, majoritatea realizate în costum de baie, Sarah a devenit populară şi datorită faptului că ţine un blog de călătorii, postând imagini din locurile pe care le vizitează. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O româncă este cea mai sexy femeie din Australia. Sarah are o relaţie cu mexicanul Chicharito Hernandez

E clar că o româncă este cea mai sexy femeie din Australia. Sarah a devenit, de curând, iubita celui mai cunoscut fotbalist mexican, Chicharito Hernadez, căpitanul naţionalei.  “Nebună după tine. Recunoscătoare pentru această iubire. Fiecare zi alături de tine e o aventură plină de libertate, fericire, umor şi dragoste”, i-a transmis Sarah lui Chicharito.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si