Romanca a terminat cu media cea mai mare Sectia de Pictura in Ulei in maniera occidentala si a fost sefa de promotie a Universitatii, primind diploma de la rectorul Miyata, o autoritate resoectacat in mediul universtar international.

Conform stiridisapora.com,  Ana este fiica unui roman si a unei japoneze si a participat pana acum la numeroase expozitii si alte activitati de profil. Intr-una din expozitiile recente, Ana Scripcariu-Ochiai a abordat problematica identitatii persoanelor cu parinti proveniti din culturi foarte diferite, asa cum este si cazul ei.


Ana Scripcariu spune ca isi va continua studiile la nivel post-universitar si intentioneaza sa participe cu lucrari ale sale in expozitii din Romania si Europa, in galerii publice si private.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si