Close sidebar
Close sidebar

O rusoaică a pozat nud lângă un copac sacru din Bali. Ce a pățit la 5 zile după arestare

O rusoaică de 40 de ani, care a pozat nud în fata unui copac sacru din Bali, a fost arestată miercuri și risca o pedeapsă aspră în țara asiatică. În cursul zilei de duminiă femeia a fost deportata de autoritățile din Indonezia.

Sorin Negru,

Turista rusă Luiza Kosykh

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Turista rusoaică Luiza Kosykh, în vârstă de 40 de ani, a încărcat fotografii pe pagina ei de Instagram cu ea pozând lângă arborele sacru kayu putih  din templul Tabanan din Bali.

Citește și: Cadouri inedite pentru soldații ruși. Au primit icoane cu Vladimir Putin de Paște

Hindușii din Bali consideră că arborele vechi de 700 de ani este sacru. Rusoaica a primit sute de mesaje critice pe pagina personală de la localnici.

„Pentru toți străinii care nu ne respectă pământul, Bali este casa noastră, nu a voastră!”, a scris o persoană publică din Bali într-o postare pe Instagram care a strâns peste 17.000 de aprecieri.

„Crezi că vei arăta grozav făcând poze goale pe copacii noștri sfinți? Întoarce-te în țara ta dacă nu poți respecta tradiția și cultura noastră”, a mai scris ea, potrivit The Independent.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ni Luh Putu Ary Pertami Djelantik (@niluhdjelantik)

Rusoaica indecentă, trimisă înapoi în țară 

Rusoaica care se autodescrie pe Instagram drept „iubită spirituală, dătătoare de energie și vindecătoare” nu a scăpat de vigilența autorităților și a fost reținută după incident.

Un oficial de la agenția juridică și pentru drepturile omului din Bali a declarat luni că rusoaica a părăsit Denpasar, Bali, cu un zbor spre Moscova.

Cu toate acestea, unele posturi de știri locale au transmis că Luiza Kosykh a insistat că ședința foto este veche de mai mulți ani și că nu știa la acel moment că copacul este considerat sacru.

Luiza Kosykh, foto nud

„Nu toți turiștii știu ce este permis și ce nu este permis în Bali. Așa că îndemnăm localnicii să acorde o atenție deosebită obiceiurilor locale pentru a preveni din nou incidente similare”, a declarat oficialul agenției pentru drepturile omului, Anggiat Napitupulu, într-o conferință de presă duminică.

Este a doua oară în ultimul an când un turist este acuzat că nu respectă arborele sacru. Influencera rusoaică de Instagram Alina Fazleeva a făcut fotografii goale lângă copac în mai anul trecut.

Alina Fazleeva a șters rapid fotografia jignitoare și a urmat-o cu un videoclip de scuze și o fotografie cu ea rugându-se sub același copac, cu o legenda în limba locală: „Îmi cer scuze tuturor oamenilor din Bali și indonezieni, regret acțiunile mele”, a spus ea într-o postare ulterioară.

Turista din Rusia, deportată de urgență

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI