Un tânăr de doar 20 de ani are de dus o luptă grea, după ce a fost diagnosticat cu o boală rară. Medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit, iar familia lui încearcă să facă tot ceea ce poate pentru a-i îndeplini acestuia toate dorințele până când va veni momentul să se înalțe către ceruri.

Tânărul Kaden Gresty din Salford are un istoric impresionant de intervenții chirurgicale, aproape 200 la număr.

El a fost operat pentru prima dată atunci când avea doar o zi de viață. El s-a născut cu spina bifida, o afecțiune a coloanei vertebrale, el fiind paralizat de la piept în jos.

„O să mă lăsați să mor?” Reacția emoționantă unui tânăr de doar 20 de ani atunci când a aflat că nu mai are mult de trăit. A fost diagnosticat cu o boală rară și a suferit 200 de intervenții

Kaden Gresty

[Sursa foto: Mirror]

În plus, el suferă de o serie de alte afecțiuni medicale care îi afectează inima, plămânii și rinichii și are nevoie de un ventilator în mod constant, relatează  Mirror.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Lacrimi și durere în familia sportivului mort la 17 ani/ Adrian Horhocea: ”Îl iubesc și îl voi iubi ca pe fiul meu, chiar dacă acum este un înger”

„O să mă lăsați să mor?”

Durerile insuportabile ale tânărului au devenit, în cele din urmă, osteomielită, o infecție dureroasă a oaselor. Tânărul a fost imobilizat la pat în majoritatea timpului.

Din nefericire, în urmă cu o lună, băiatul și familia sa au primit o veste șocantă. Medicii i-au spus tânărului că nu mai pot face nimic pentru el.

„Am fost dus într-o cameră de un medic și mi-a spus că trebuie să încep să fac o listă de dorințe pentru că nu pot face nimic altceva.

A fost absolut devastator. S-a întors și a spus: <<O să mă lăsați pur și simplu să mor?>>  A fost sfâșietor și oribil. Pur și simplu nu merită. El încă zâmbește în fiecare zi" a declarat Linsey, mama lui Kaden.

Citește și: Erou la doar 4 ani! Moartea unui copilaș a salvat viața altor trei: „Mulțumim familiei zdrobite de durere care a făcut posibilă salvarea lor!”

Mama cu patru copii, Linsey și frații lui Kaden speră acum ca băiatul să aibă timp să-și îndeplinească toate dorințele puse pe listă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si