Close sidebar
Close sidebar

O să te minunezi când afli al cui este acest PALAT! Cine este deținătorul acestei case de vis?

Un adevar la limita arogantei iese la suprafata despre cel mai bogat om din lume!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fondatorul Amazon si cea care ii era amanta in decembrie, anul trecut, nu au mai cumparat o casa de 88 de milioane de dolari nu pentru ca era prea scumpa... ci dintr-un motiv greu de acceptat.

Jeff Bezos si Lauren Sanchez au venit in secret sa viziteze aceasta proprietate fabuloasa, situata in Bel Air- cel mai luxos cartier Los Angeles, California. El... era casatorit inca in decembrie anul trecut si... avea nevoie de un spatiu primitor, unde sa se retraga cu iubita, caci nu se afisasera niciodata in public.

Citeste si: Consumi cartofi congelați? Vezi la ce riscuri te expui! Specialiștii spun totul despre acest produs!

Au vizionat, pe rand, fiecare dintre cele 9 dormitoare, 15 sali de baie, cinematograful privat- din care nu lipsesc statuetele Oscar, si zona de dining- la care se ajunge pe o scara in spirala construita din sticla.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bucataria ultramoderna, cu o insula uriasa, este amenajata la acelasi etaj si le-ar fi oferit tot confortul pentru momentele petrecute impreuna- mai ales ca lui Jeff ii place foarte mult sa gateasca.

Si Lauren ar fi avut spatiu suficient pentru haine si accesorii in dressingul care se intinde pe o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati si arata ca un magazin de lux.

Citeste si: V-ati intrebat vreodata ce-i trebuie unei femei pentru a fi fericita? Vezi ce spun vedetele din Romania despre asta!

Vila are si sala de sport plus un centru spa, care continua in exterior cu o piscina infinity. Din ea, se ridica, prin telecomanda, un televizor imens- numai bun pentru vizionat filme seara, la lumina focului care inconjoara vila.

Dotarile despre care proprietarul credea ca vor fi atuuri la vanzare, au devenit, insa, minusuri decisive! Fondatorului Amazon nu i-au placut nici piscina si nici gradina amenajata pe acoperisul vilei, din care ar fi putut pleca direct cu masina, gratie garajului ultra-modern care urca autoturismele pana pe acoperisul casei.

Citeste si: Accident devastator pe autostradă! Sunt peste 25 de morți și 30 de răniți

Locurile de parcare au si un sistem propriu de rotatie, care indrepata masina direct catre poarta.  Asta au facut si Jeff si iubita lui: au plecat fara sa se uite inapoi, pe motiv ca vila este mult prea mare pentru ei! In ce priveste pretul de 88 de milioane de dolari... acesta nu ar fi reprezentat un inconvenient!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI