"Noi am cheltuit deja 22 de lei pentru o salata in conditiile in care un kilogram de pulpa de porc sau spata de porc ar costa undeva la 12-13 lei si mananca patru persoane".
Sunt pline pietele de aur verde! Dupa lunile friguroase de iarna, pofta de o salata te face sa bagi adanc mana in buzunar!
Ceapa si ridichiile ustura...
De pe lista ingredientelor pentru o salata delicioasa nu pote lipsi nici patrunjelul si leurda. Pentru un gust putin acrisor, cumparam si o legatura mica de macris, apoi stevie. Sa facem calculul!
-Am luat doua capatani de salata care ne-au costat 8 lei, doua legaturi de patrunjel care ne-au costat doi lei, deja avem 10 lei cheltuiti. Spanacul care este jumtate de kil la 5 lei ne-a facut doamna, deci avem 15 lei.
-Salata ajunge sa fie mai scumpa decat carnea!
In bucatarie, uitam de preturi: rupem salata si spanacul in bucati...
Marius Muntean, bucatar: cand punem cutitul pe ea poate sa se oxideze... si tocam, apoi, ceapa, patrunjelul, stevia si leurda.
Marius Muntean, bucatar: Trufandalele de primavara sunt foarte bune de consumat in perioada aceasta, totul a costat 24 de lei