Imagini incredibile, surprinse de camerele de supraveghere în Bistrița. O șoferiță a fost sărutată și îmbrățișată, după ce a rupt și trecut printr-un gard și a rupt inclusiv niște stâlpi cu mașina pe care o conducea.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5:30, în zona Subcetate, și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Sărutată și îmbrățișată după dezastrul provocat

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum o mașină vine pe carosabil cu viteză, intră în curtea unei case, trece prin gard și rupe stâlpii.

Din autoturism coboară o tânără care se afla la volan și care nu a pățit nimic, potrivit observatornews.ro

Citește și: Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident pe DN 7

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În mașina care a provocat dezastrul se mai aflau doi tineri, dintre care unul era iubitul tinerei. Tânărul și-a pus mâinile în cap, și, pentru că totul s-a terminat cu bine și fără victime, acesta își sărută iubita, o îmbrățișează și încearcă să o liniștească.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale.

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident pe DN 7

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață, pe DN 7, în apropiere de limita cu județul Vâlcea. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În timp ce conducea o autoutilitară de 7,5 tone spre Vâlcea, într-o curbă la stânga, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Covasna,  a pierdut controlul direcției  de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se

în albia unui râu.

Bărbatul a fost transportat la spital conștient, alegându-se cu mai multe traumatisme.

Citește și:  15 persoane au decedat după ce un camion a lovit un autobuz, în Canada

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de  0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si