Close sidebar
Close sidebar

O soferita s-a chinuit in zadar sa efectueze o parcare simpla! Imagini savuroase!

O parcare simpla, cu fata masinii, pe un loc semnalizat corespunzator! Cat de greu poate fi? Ei bine, pentru o soferita, manevra s-a dovedit a fi imposibila. Urmeaza imagini savuroase!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"De ce nu iese? O sa isi distruga masina! Si cealalta masina!"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Soferita din imagini vrea sa parcheze. Spatiul ar fi suficient, numai ca la capitolul manevre, doamna nu sta foarte bine. De la o fereastra, cativa oameni o filmeaza si mai ca i-ar da si o mana de ajutor.

Pentru ca nu a luat virajul corect, soferita isi zgarie o portiera de bara masinii parcata regulamentar.

Isi da seama ca ceva este in neregula. Coboara din masina, se uita la ce a facut si pare ca se bucura cand soferul masinii din dreapta pleaca din parcare.

Acum are mai mult spatiu.
Intr-un final, abandoneaza ideea. Poate va gasi un loc suficient de mare in alta parte astfel incat sa isi parcheze masina fara incidente.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI