Linda Andrade, care se autointitulează „Casnica originală din Dubai”, în ciuda faptului că are doar 23 de ani, a apelat la TikTok pentru a le vorbi celor 529.000 de urmăritori despre ceea ce o deranjează la faptul că este o soție bogată.

Citește și: Cum arată conacul abandonat de un milionar grec. "Sunt obiecte valoroase peste tot"

De naționalitate iraniană, Linda, care este căsătorită cu Ricky Andrare, un comerciant de valută și crypto monede, trăiește de la 19 ani o viață de lux.

Citește și: VIDEO. Bărbatul care plătește anual 2 milioane de euro ca să revină la vârsta de 18 ani își injectează acum sângele fiului său

Linda Andrade a trecut de la o existență mai modestă în SUA, unde a crescut împărțind o garsonieră cu familia ei de șase persoane, la o locuință luxoasă în Dubai.

Linda Andrade, soție de milionar din Dubai

Linda Andrade, soție de milionar din Dubai

Și bogații plâng

Linda le-a spus celor care o urmăresc că noutatea bogăției poate dispărea în curând și s-a săturat de faptul că pe mesele bogaților „mâncarea este întotdeauna un spectacol”, că soțul îi cumpără „prea multe lucruri” și nu poate conduce singură unde dorește.

De asemenea, tânăra a recunoscut și că îi este frică să nu fie jefuită, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

În clipul postat, care a strâns peste 11 milioane de vizualizări pe Tik-Tok și peste 22.000

de aprecieri pe Instagram, trailerul explica faptul că va detalia care sunt cele mare rele lucruri pe care le presupune căsătoria cu un milionar.

În timp ce împărtășea clipuri scurte cu gențile ei luxoase de designer și bijuterii strălucitoare Cartier și Van Cleef, Linda le declara urmăritorilor că se teme să nu-i fie furate obiectele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Cu toate acestea, în ciuda îngrijorărilor ei, utilizatorii rețelelor de socializare nu au arătat simpatie și compasiune pentru femeia cu bani care deține un spa și este influenceriță pentru trucuri de frumusețe.

„Nu te mai plânge, dă-mi viața ta dacă n-o vrei”, a scris o persoană, în timp ce alta a spus: „Cât de nerecunoscătoare poți fi? Vrei să schimbi vieți? Cel puțin aș scoate tot ce este mai bun din asta”.

Un alt comentator a punctat: „Tu locuiești în Dubai, nimeni nu te va jefui aici, jumătate din Dubai este mai bogat decât tine, așa că relaxează-te”.

Următoarea problemă împărtășită de Linda a fost că „trebuie să arate mereu 10/10”.

Femeia le-a spus fanilor că se simte obligată să arate bine tot timpul și că trebuie să facă constant multiple tratamente de înfrumusețare pentru a-și menține aspectul. Problema aceasta a detaliat-o cu un clip de la coafor și cu o sesiune de cumpărături la Victoria's Secret.

Soția milionarului a continuat să se plângă de prea multă mâncare, în condițiile în care este pretențioasă, apoi că alte „femei își doresc bărbatul meu”, iar soțul „îmi cumpără prea multe lucruri”.

Soție de milionar din Dubai, viață grea?

Una dintre ultimele capcane ale bogației pe care le-a împărtășit Linda au fost călătoriile dese.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

„Sunt obosită”, susține iranianca, exemplificând stresul acesta cu o persoană despre care se crede că este soțul ei și care se plimbă cu un jet ski.

Linda a devenit o vedetă pe TikTok, cu 19 milioane de aprecieri și 528,2 mii de urmăritori în urma postărilor în care împărtășește informații despre propria viață. Prezintă aventurile ei în destinații exotice de pe tot globul, de la Maldive, la Hawaii și Miami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Linda Andrade, soție de milionar din Dubai

Linda Andrade, soție de milionar din Dubai

Antreprenor de la vârsta de 16 ani, femeia deține un centru spa specializat în congelarea grăsimilor.

Fanii au fost mai puțin impresionați de lamentarile Lindei despre viața în lux, unul dintre ei scriind: „Aș vrea să mă pot plânge de aceste lucruri. Nu mă stresez că am fost jefuit, mă stresez că îmi plătesc facturile”.

Între timp, și soțul milionar a exemplicat cu o fotografie și un mesaj cum vede el căsătoria: „O relație trebuie să fie 50/50. Ea e drăguță și merge la cumpărături, el o protejează și plătește pentru tot”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si