Close sidebar
Close sidebar

O sportivă de 20 de ani, rugată să părăsească Satul Olimpic din cauza "comportamentului indecent"

Înotatoarea din Paraguay Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris din cauza unui "comportament indecent", transmite presa internațională. Ce a făcut sportiva de 20 de ani, eliminată din competiția de înot încă din calificări?

Sorin Negru,

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jocurile Olimpice 2024 de la Paris au fost "pline de evenimente" pentru înotatoarea paraguayană Luana Alonso.

Luana Alonso, rugată să părăsească Satul Olimpic pentru "comportament indecent" 

[Sursa foto: Facebook]

Sportiva în vârstă de 20 de ani – care s-a retras din sport în 27 iulie după ce nu a reușit să iasă din calificări și să ajungă în semifinalele feminine de 100 m fluture – a fost rugată să părăsească Satul Olimpic pentru crearea unui mediu nepotrivit, potrivit The Sun.

"Prezența ei creează o atmosferă nepotrivită în cadrul echipei Paraguay”, a

declarat Larissa Schaerer, șefa Comitetului Olimpic Paraguayan, într-o declarație de presa.

"Îi mulțumim pentru că a procedat conform instrucțiunilor, dat fiind că a fost din proprie voință că nu și-a petrecut noaptea în Satul Olimpic”, a adăugat șefa federației din țara sud-americană.

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

Ce a făcut Luana Alonso în Satul Olimpic?

Luana Alonso ar fi rămas în Satul Olimpic, în ciuda faptului că își anunțase retragerea din sport.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Presa din Paraguay a raportat că Alonso a petrecut mai mult timp în Disneyland decât să-și susțină coechipierii din delegația olimpică, supărând conducerea echipei sale.

Potrivit Daily Mail, Luana Alonso a reușit să le distragă atenția altor concurenți, cu „îmbrăcămintea ei sumară și socializarea cu alți sportivi”.

Alonso a terminat pe locul șase în seria ei cu un timp de 1:03.09, care a fost mai mare decât timpul obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo în urmă cu trei ani.

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

[Sursa foto: Facebook]

Luana Alonso s-a retras din sport, dar nu și din Satul Olimpic

"Este oficial! Mă retrag de la înot, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!”, a scris Alonso pe Instagram după evenimentul eșuat. „Îmi pare rău, Paraguay ♥️ Trebuie doar să vă mulțumesc!”, a adăugat ea.

Alonso a împărtășit un mesaj emoționant, pe care l-a adresat sportului, într-o postare ulterioară.
„Mulțumesc că mi-ai permis să visez, m-ai învățat să lupt, să încerc, perseverență, sacrificiu, disciplină și multe altele”, a scris ea, inclusiv o grămadă de fotografii cu ea concurând la Jocurile Olimpice de la Paris.

Cu toate acestea, sportiva a petrecut multe alte zile în Satul Olimpic, unde i-a distras pe unii concurenți de sex opus de la concentrarea necesară competiției sportive.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI