Nicola Rattray a fost găsită moartă în locuința sa din Inverness, Scoţia. În vârstă de 18 ani, aceasta a murit la scurt timp de la reluarea antrenamentelor la Merkinch Hall, după ce devenise mamă, în martie 2018. Autoritățile anunță că nu există suspiciuni în privinţa morţii sportivei.

Citeste si: Prognoză meteo iarnă! Ce ne așteaptă în următoarele luni: când se termină vara și când începe gerul

Citeste si: Ludovic Orban a anunțat propunerile României pentru comisarul european

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Medaliată cu aur la gimnastică, acum vedetă în filmele pentru adulți

Apropiații sunt șocați de dispariția ei prematură, Laurie Redfearn, unul dintre antrenorii fetei, declarând: „Am văzut-o la sparring şi la antrenamente şi arăta mai bine ca niciodată. Părea fericită. Nu mi-a venit să cred, când am aflat. Este teribil. Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani, era o fată minunată”.

„Viaţa tuturor a fost dată peste cap de dispariţia neaşteptată a lui Nicola Rattray. Toţi cei care au cunoscut-o pe Nicola ştiu ce fată minunată a fost şi va rămâne. A fost extrem de talentată, a fost pasionată de box dar, cel mai important, a dorit să fie cea mai bună mămică pentru fetiţa ei. Este o perioadă grea pentru toată lumea, mai ales acum când se apropie Crăciunul.

Noi toţi dorim ca Breigha să crească ştiind cât de mult a iubit-o mama ei”, a fost mesajul apropiaţilor, potrivit „Daily Mail”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si