Mama fetiței a povestit că fiica ei i-a cerut unei însoțitoare de bord două căni de ciocolată caldă într-un zbor de la New Delhi, India, la Frankfurt, Germania.

Dar, când însoțitoarea de bord a deschis tava de serviciu, una dintre căni s-a vărsat pe cea mică.

Mama a declarat că echipajul de cabină nu a ajutat la acordarea primului ajutor și nici nu și-a cerut scuze pentru accident.

Mai mult, nu păreau să știe cum să acorde primul ajutor în caz de arsuri.

Citește și: VIDEO- Nu unul, ci mai multe avioane abandonate în Bali. Ultima descoperire, un Boening 737. Misterul care învăluie avionul este cercetat de autorități

"Un accident nefericit prost gestionat. Stuardesa Vistara nu și-a cerut scuze, și nici căpitanul sau membrii echipajului nu au făcut-o", spune femeia, potrivit Insider.com.

Scandalul a luat amploare pe rețelele sociale

„Au oferit o trusă de prim-ajutor unui pasager (medic) când s-a oferit voluntar să ajute. Au chemat și o ambulanță la aterizare. Unul dintre membrii echipajului, un bărbat, ne-a ajutat la coborâre. Nu ne-au contactat pentru următoarele 31 de ore, până când nu am accesat rețelele sociale”, a spus Gupta într-un e-mail.

Citește și: VIDEO-Harta noilor incendii din Grecia, august 2023. "53 de incendii au izbucnit de la miezul nopții în toată țara". Risc de evacuare pe mare. Pacienții unui spital, mutați de urgență

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a trebuit să plătească ambulanța fiicei sale în Germania, iar apoi Vistara i-a transmis doar „un mesaj de scuze standard”.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit să plătesc, mă întreb ce se întâmplă cu oamenii fără resurse”, a scris ea într-o altă postare.

Femeia a spus pentru Insider că directorul general al companiei aeriene Vistara a contactat-o ​​mai târziu și s-a oferit să plătească pentru cheltuielile medicale ale fiicei sale.

Citește și: VIDEO. Un avion privat s-a prăbușit pe o șosea plină de mașini. Cel puțin 10 morți

Vistara a confirmat incidentul pentru ziarul Gulf News din Dubai, adăugând că „comportamentul jucăuș” al copilului a determinat-o pe stewardesă să verse băutura.

„Un eveniment nefericit a avut loc la bordul avionului"

„Un eveniment nefericit a avut loc la bordul zborului UK25 de la New Delhi la Frankfurt, pe 11 august 2023. O fetiță a suferit răni din cauza vărsării unei băuturi fierbinți pe corp. Echipajul de cabină îi servise copilului ciocolată caldă la cererea părinților. Cu toate acestea, din cauza comportamentului jucăuș al copilului în timpul prestării serviciului, apa fierbinte s-a vărsat accidental”, au spus reprezentanții Vistara în comunicatul de presă. Compania a mai declarat că s-a ocupat de rănile fetei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Pilotul unui avion Boeing cu 271 de pasageri la bord a murit în timpul zborului

„Conform protocoalelor, echipajul nostru a acordat cu promptitudine primul ajutor și a solicitat asistența unui paramedic de la bord, care s-a oferit voluntar să ajute până când zborul a aterizat la Frankfurt”, a mai declarat Vistara, adăugând că s-au aflat în contact cu mama copilului și s-au ocupat de zborul lor înapoi în India.

Vistara, un joint venture între compania indiană Tata și Singapore Airlines, nu este străină de controverse.

În iunie anul trecut, Bloomberg a raportat că Vistara a folosit piloți neantrenați pentru a-și pilota avioanele, ceea ce a dus la o amendă de un milion de rupii, adică aproximativ 12.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si