Studenta de 21 de ani susține că s-a trezit cu o tumoare cancerigenă de mărimea unui pepene galben, pe care i-a crescut păr și dinți, după ce medicii au diagnosticat-o greșit cu o infecție urinară.

Care au fost primele simptome ale tinerei studente

Mia Robins se afla la finalul primului an de facultate când a început să se confrunte cu o presiune dureroasă în stomac.

Tânăra de 21 de ani a început apoi să observe alte simptome îngrijorătoare, inclusiv oboseală, pierderea în greutate și căderea părului, potrivit The Sun.

Cu toate acestea, studenta la științe biomedicale a fost liniștită de medici, care i-au pus o serie de diagnostice- de la alopecie, la anemie, la o infecție a tractului urinar (ITU).

Dar starea de sănătate a Miei Robins a continuat să scadă și o ecografie din iunie 2022 a confirmat că avea cancer ovarian.

Mia Robins, într-o luptă dură cu o boală nemiloasă

Mia Robins, într-o luptă dură cu o boală nemiloasă

[Sursa foto: The Sun]

Mia, care avea 19 ani la acea vreme, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență pentru a îndepărta tumora în creștere, despre care medicii au spus că avea dimensiunea unui pepene galben și era plină de păr și dinți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ciuda faptului că boala a revenit șase luni mai târziu, după un tratament cu chimioterapie, Mia s-a considerat vindecată în august 2023.

Acum, studenta din Liverpool îi îndeamnă pe toți pacienții să solicite întotdeauna o a doua opinie medicală dacă au îngrijorări cu privire la sănătatea lor.

Mia a povestit: "Mi-a fost îndepărtat apendicele în decembrie 2021 și a început să simt dureri luna următoare.

M-am trezit cu durere de parcă aveam nevoie să merg la toaletă imediat. Medicii au spus că e o banală infecție urinară".

Mia Robins, într-o luptă dură cu o boală nemiloasă

Mia Robins, într-o luptă dură cu o boală nemiloasă

[Sursa foto: The Sun]

Alte simptome au îngrijorat-o pe tânără și au făcut-o să ajungă din nou la spital: "Dormeam cam 12 sau 13 ore pe zi și am continuat să dorm la serviciu. Nici nu prea mâncam. Am pierdut câteva kilograme și cădeau hainele de pe mine".

"După aceea părul a început să-mi cadă. Am observat că în ceafă era o chelie de mărimea palmei mele.” Dar cel mai îngrijorător semn dintre toate a fost „umflarea masivă” din stomacul Miei.

"Păream însărcinată în patru sau cinci luni”, a adăugat Mia.

După diagnostic, operație și tratament, Mia Robins a fost considerată vindecată anul trecut, fără urme de noi tumori în organism.

Momentul în care Mia Robins a sunat din clopoțelul vindecării

Momentul în care Mia Robins a sunat din clopoțelul vindecării

[Sursa foto: The Sun]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si