Sebastian și Robert sunt concurenții din ”Casa iubirii” care afară au câte un copil. În timp ce Robert nu și-a văzut fiul niciodată, Sebastian are o relație bună cu fiica lui. Ba chiar, în semn de iubire, și-a și tatuat inițiala numelui micuței.

Iar la intrarea în competiția de la Kanal D, la prima interacțiune cu fetele, tânărul a spus că este deja tată de fată.

Citește și: VIDEO Francesca a pus ochii pe Gagea?! Alexandra a reacționat imediat: „Ce faci?!”

Fosta iubită a lui Sebastian mai vrea un copil

A menționat, însă, că nu a fost căsătorit, dar din rodul iubirii cu fosta parteneră a venit un copil, iar asta îi va lega pe viață, fie că vor sau nu.

Relația lor, însă, este una firească, dar se exclude orice fel de împăcare amoroasă între ei, doar că asta nu-i împiedică să-și facă planuri de viitor.

El este acum împreună cu Roberta, tânăra alături de care visează la o familie, iar ea este singură, sperând să întâlnească pe cineva care să o facă mamă din nou.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Da, da, ați înțeles bine! Fosta iubită a lui Sebastian a spus acum în mediul online că își mai dorește un copil.

Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ezită să-și împărtășească viața cu cei care o urmăresc.

Citește și: VIDEO Antoni, scos din sărite de Rebecca. Concurentul a pus punct relației cu bruneta: „Eu nu accept așa ceva”. Nu a mai putut trece peste greșeala ei

Astfel că, la întrebarea unui internaut, referitoare la posibilitatea de a mai avea un copil, mama fetiței lui Sebastian a spus că își mai dorește unul.

A ținut, însă, să menționeze că va lua în calcul decizia de a mai face un copil doar dacă va întâlni persoana potrivită.

În plus, mai spune ea, se gândește să aibă doar doi copii, nicidecum mai mulți, indiferent de ce îi rezervă viitorul amoros.

„Mai de gând să faci copii pe viitor?”, fost întrebată mama copilului lui Sebastian.

„Probabil că da. De ce nu? Dacă găsesc persoana potrivită, probabil că voi mai face. Dar nu știu dacă fac mai mult decât un copil, cât să-i fac o surioară sau un frățior lui Aylin, atât”, a răspuns tânăra blondă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si