Close sidebar
Close sidebar

O tanara a adormit pe canapea intr-o seara si s-a trezit peste 6 luni. Citeste totul despre "Sindromul frumoasei adormite"

Cand avea 17 ani, Beth Goodier, o tanara din Marea Britanie a adormit pe canapea si s-a trezit 6 luni mai tarziu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In anul 2011, Beth Goodier, o tanara din Marea Britanie a adormit. Si nu s-a mai trezit cu adevarat decat dupa 6 luni. In tot acest timp ea a adormit cate 22 de ore pe zi. Avea episoade scurte in care se trezea, ca sa mearga la baie sau ca sa manance. Dar in aceste episoade, Beth nu se trezea de-a binelea, era intr-un fel de transa.
Fata a fost diagnisticata cu Sindromul Kleine-Levine, cunoscut si ca "Sindromul Frumoasei Adormite". Desi poarta numele unui basm, boala este de departe una cu un final fericit.
Medicii stiu prea putine in legatura cu ea, iar din pacate, nu se cunoaste nicun tratatament pana in prezent pentru acest sindrom.
De cand s-a imbolnavit, tanara petrece cel mai mult timp acasa, in pat. Din pacate, ea nu isi poate indeplini visul si anume acela de a deveni psiholog pentru copii.
Cand colegii ei au terminat liceul si au mers mai departe la universitate, Beth a suferit enorm.
Si mama tinerei, Janine in varsta de 48 de ani este devastata de boala fiicei sale. Femeia, care o creste singura pe Beth, afost nevoita sa isi dea demisa pentru a putea fi alaturi non-stop de fiica sa.
De cand s-a imbolnavit, Beth a ratat multe Craciunuri, aniversari si vacante.
Atuni cand se trezeste, ea nu realizeaaza cat timp a fost inconstienta. Ea este confuza si devine foarte agitata din aceasta cauza.
Foarte ingrijorat in privinta tinerei este si iubitul acesteia, Dan in varsta de 25 de ani, de profesie invatator.
El o viziteaza in fiecare zi, vorbeste cu ea si asteapta mereu cu nerabdarea ca iubita lui sa se trezeasca.
"De fiecare data ne rugam sa fie ultimul episod..
dar mi se strange inima cand vad ca semnele revin din nou" a declarat Janine, scrie Daily Mail.

In anul 2011, Beth Goodier, o tanara din Marea Britanie a adormit. Si nu s-a mai trezit cu adevarat decat dupa 6 luni. In tot acest timp ea a adormit cate 22 de ore pe zi. Avea episoade scurte in care se trezea, ca sa mearga la baie sau ca sa manance.

Dar in aceste episoade, Beth nu se trezea de-a binelea, era intr-un fel de transa.

Fata a fost diagnosticata cu Sindromul Kleine-Levine, cunoscut si ca "Sindromul Frumoasei Adormite". Desi poarta numele unui basm, boala este de departe una cu un final fericit. Medicii stiu prea putine in legatura cu ea, iar din pacate, nu se cunoaste nicun tratatament pana in prezent pentru acest sindrom.

De cand s-a imbolnavit, tanara petrece cel mai mult timp acasa, in pat. Din pacate, ea nu isi poate indeplini visul si anume acela de a deveni psiholog pentru copii. Cand colegii ei au terminat liceul si au mers mai departe la universitate, Beth a suferit enorm. Si mama tinerei, Janine in varsta de 48 de ani este devastata de boala fiicei sale. Femeia, care o creste singura pe Beth, a fost nevoita sa isi dea demisa pentru a putea fi alaturi non-stop de fiica sa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De cand s-a imbolnavit, Beth a ratat multe Craciunuri, aniversari si vacante. Atuni cand se trezeste, ea nu realizeaza cat timp a fost inconstienta. Ea este confuza si devine foarte agitata din aceasta cauza.

Foarte ingrijorat in privinta tinerei este si iubitul acesteia, Dan in varsta de 25 de ani, de profesie invatator. El o viziteaza in fiecare zi, vorbeste cu ea si asteapta mereu cu nerabdarea ca iubita lui sa se trezeasca.

"De fiecare data ne rugam sa fie ultimul episod.. dar mi se strange inima cand vad ca semnele revin din nou" a declarat Janine, scrie Daily Mail.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI