Șase adulți au luat la bătaie o tânără din suburbia berlineză Prenzlauer Berg, deoarece nu purta masca de protecție în tramvai. Grupul a insultat-o ​​pe tânăra de 17 ani și a lovit-o atât de puternic încât a fost nevoită să meargă la spital.

Tânăra a ajuns la spital

Adolescenta de 17 ani din cartierul berlinez Prenzlauer Berg a fost bătută și internată sâmbătă seara.

Bărbații și femeile au informat-o pe fată despre necesitatea purtării măștii, a spus poliția duminică, iar apoi au atacat-o.

După o ceartă inițial verbală, tânăra a fost insultată rasial de membrii grupului. Când ceilalți pasageri au părăsit tramvaiul, se spune că disputa a escaladat și mai mult. Tânăra a fost înconjurată și lovită cu pumni și picioare în mod repetat. În plus, se spune că una dintre femeile implicate i-ar fi smuls părul, potrivit poliției. Tânăra de 17 ani a ajuns, în final, să fie internată la spital, potrivit ziarului german Die Welt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă este acuzată că a bătut, sufocat şi muşcat de gât o pensionară pe care o îngrijea în Germania. Femeia riscă să petreacă aproximativ 10 de ani în spatele gratiilor

Polițiștii au deschis o anchetă în acest sens

Polițiștii care au anchetat cazul l-au recunoscut din cazuri anterioare pe unul dintre atacatori dintr-un videoclip filmat chiar de victimă.

El și alți doi suspecți, cu vârste cuprinse între 42 și 51 de ani, au fost arestați la un pub din apropiere, dar au negat acuzațiile. Unii dintre bărbați erau beți, iar polițiștii au găsit și narcotice la unul dintre ei.

Obligativitatea purtării măștii, ca răspuns la criza Covid-19, a provocat reacții extreme și a crescut tensiunile sociale.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul copilului de 6 ani, găsit decedat în patul său. Care este, de fapt, cauza morții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si