Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un barbat din Canada a reusit sa emotioneze mii de oameni prin modul in care a ales sa isi ceara in casatorie iubita. In urma cu 5 ani, cand aveau o relatia de numai 8 luni, Troy si Jennifer au mers pe o insula si au ingropata o "capsula a timpului", un borcan in care au pus o lista cu melodiile lor favorite, numerele de telefon si joburile la care visau.

In urma cu putin timp, Troy s-a dus singur pe insula, fara ca iubita lui sa stie, si a inlocuit borcanul si a pus o scrisoare in el pe care scria: "Vrei sa te casatoresti cu mine?".

Recent, cei doi s-au dus impreuna pe insula si au dezgropat capsula. Jennifer a izbucnit in plans cand a citit scrisoarea.
Troy s-a asezat in genunchi in fata ei si a intrebat-o: "vrei sa te casatoresti cu mine?". Cu lacrimi in ochi, ea l-a sarutat si i-a spus "Da". Toata scena cererii in casatorie a fost filmata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si