Michelle Maria Causo, o tânără în vârstă de 17 ani originară din Roma, a fost găsită fără suflare miercuri, 28 iunie 2023. Adolescenta era studentă la liceul de psihopedagogie Vittorio Gassman, instituție de învățământ care este situată la o distanță relativ mică de locul unde a fost descoperit trupul neînsuflețit.

Citește și: Familia băiatului înjunghiat în Grădina Botanică cere ajutorul oamenilor pentru sânge

Descoperirea macabră a fost făcută de un trecător care a observat fata decedată în căruciorul pentru cumpărături. Tot el a fost cel care a alarmat autoritățile.

Citește și: VIDEO: Imagini emoționante cu un cuplu de bătrâni în curtea spitalului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au demarat o investigație în cazul morții dramatice a adolescentei. În ziua descoperirii, în jurul orei locale 15:00, polițiștii au ajuns la fața locului și au izolat strada cu bandă. De asemenea, aceștia au început colectarea probelor.

Iubitul fetei, principalul suspect al anchetei

În urma primelor investigații efectuate la fața locului, iubitul victimei, un adolescent în vârstă tot de 17 ani, originar din Sri Lanka, dar născut la Roma, a fost arestat și interogat.

Se presupune că adolescenta ar fi fost ucisă după o dispută aprinsă pe care a avut-o cu iubitul ei.

Situația tânărului se află în aceste momente sub analiza autorităților judiciare.

Citește și: Disperarea unei familii de români din Italia! O tânără este de negăsit de aproape două săptămâni

De asemenea, polițiștii au transmis că există suspiciuni că tânărul ar fi ucis-o și ar fi ascuns-o printre sacii negri de gunoi.

Ulterior, se pare că acesta ar fi pus corpul în coșul de cumpărături în care a fost descoperit.

Trupul neînsuflețit al italiencei în vârstă de 17 ani a fost transportat la morgă, acolo unde se va efectua autopsia. Rezultatele acesteia vor clarifica cauzele decesului.

Citește și: O româncă a fost arestată în Italia, după ce a fost prinsă că transporta imigranți clandestini cu o mașină închiriată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si