Sursele consultate spun că este vorba de Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, iar polițiștii au ținut legătura cu ambasada în permanență.

Imobilul este deținut de doi frați britanici 

Polițiștii au mers la fața locului, la imobilul situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce apartine fraților Tristan și Andrew Tate (cetățeni britanici), unde au găsit-o pe Emma Gabbey, dar și o altă persoană.

Citeste si: De ce pierde Rusia atât de multe tancuri în războiul din Ucraina. Situația a fost analizată de experții militari

Polițiștii au obținut 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cazul a fost preluat de DIICOT.

O fată de 14 ani, a dispărut de acasă, din Drobeta Turnu Severin. Minora nu este la prima plecare voluntară

Daniela Mirabela Mărgelu, o fată în vârstă de 14 ani, a dispărut de la Centrului rezidențial pentru copilul separat de părinți din Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului   Drobeta Turnu Severin   au fost sesizați, telefonic, de o femeie, reprezentant al Centrului rezidențial pentru copilul separat de părinți, din cadrul D.G.A.S.P.C.

Citeste si: Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din Sectorul 4 al Capitalei. 7 pacienți și personalul medical s-au autoevacuat

Mehedinți, cu privire la faptul că minora Mărgelu Daniela Mirabela, de 14 ani, domiciliată în municipiul Drobeta Turnu Severin, a părăsit centrul fără acordul supraveghetorului și nu a mai revenit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si