Un accident de circulație extrem de grav a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, județul Timiș.

Citeste si: Microbuz cu pasageri, răsturnat în Sibiu. Șoferul era băut, în zorii zilei

O tânără și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un TIR care transporta schele metalice.

Victima a rămas încarcerată în urma impactului și nu a prezentat semne vitale la sosirea echipajelor de salvare, transmite Tion.ro.

Mașina a intrat cu viteză în TIR

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, pe sensul de mers spre Arad.

Un autoturism a lovit din spate un autotren care transporta schele metalice, iar în urma impactului o tânără a rămas încarcerată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O victimă a incendiului de la Colectiv a devenit mamă la 7 ani de la tragedie

„La locul evenimentului au fost trimiși 8 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În urma evenimentului, a rezultat o victimă (de sex feminin) încarcerată, în vârstă de aproximativ 25 ani.

Victima a fost descarcerată fără semne vitale și declarată decedată de către medicul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Accident grav în Sibiu

Luni dimineață a avut loc un accident grav și în județul Sibiu. Şapte persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum județean.

Șoferul era băut, deși accidentul a avut loc înainte de ora 7 dimineața.

„Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Citeste si:  Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pompierii militari sibieni s-au mobilizat cu următoarele forțe la locul intervenției: 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, ATPMV, autospecială descarcerare, autospecială de stingere, 2 echipaje SAJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si