Close sidebar
Close sidebar

O tânără a vrut să-și facă un selfie în fața unui avion, dar o mișcare greșită i-a fost fatală

O tânără fotografă și parașutistă a avut parte de un sfârșit tragic pe un mic aeroport din Derby, Kansas. Un pas greșit făcut cu spatele i-a fost fatal și elicea unui avion a absorbit-o cu putere, curmându-i viața.

Sorin Negru,

Amanda Gallagher, în vârstă de 37 de ani

[Sursa foto: Sky News]

DISTRIBUIE
acest articol

Amanda Gallagher, în vârstă de 37 de ani, făcea fotografii cu turiștii care urcau și coborau din avioane în acest weekend, pe un mic aeroport din Wichita, SUA, când a atins accidental elicea activă a unei aeronave, potrivit presei americane. 

Citește și: "V-am iubit pe toți. Să mă iertați!" Ionuț s-a aruncat cu mașina în mare, la Mangalia, după ce a lăsat un bilet de adio tulburător

Tânăra parașutistă și fotografă de călătorii a murit după ce a pășit accidental în elicea unui avion, potrivit Sky News

Amanda Gallagher avea 37 de ani

Potrivit primelor informații, Amanda s-a dat cu spatele pentru a-și face un selfie cu unul dintre avioane, însă nu și-a dat seama cât de aproape se afla de elicea aeronavei.

Citeste si: Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween- antena3.ro

Serviciile de urgență au fost trimise la fața locului în districtul Sedgwick în jurul orei 15, iar Amanda Gallagher a fost dusă la spital cu răni grave.

Din nefericire, femeia de 37 de ani a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

O pagină de finanțare GoFundMe a fost creată pentru a susține familia îndoliată cu costurile de înmormântare.

Rudele femeii au povestit că Amanda a sfârșit "într-un accident foarte trist”, tocmai când "făcea ceea ce îi plăcea, parașutism și fotografii”.

Un purtător de cuvânt al aerodromului a transmis o declarație de presă: "Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii tinerei domnișoare care a murit ieri după un accident tragic cu elicea unui avion pe aerodromul Cook".

O tânără fotografă și parașutistă a avut parte de un sfârșit tragic

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI