Tânăra de 28 de ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlulul volanului.
„Din cercetări preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 28 de ani, din Târgu Neamţ, conducea un autoturism, din direcţia Târgu Neamţ spre Timişeşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care şi-ar fi continuat deplasarea, pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, acroşând un branşament de gaz şi intrând în coliziune cu un post de transformare electric.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto”, a afirmat Ciofu.

Rezultatul cu aparatul etil.otest a fost pozitiv, iar femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea probelor biololgice.

Citeste si: O elevă de 12 ani a fost lovită de o maşină chiar în fața școlii

O elevă de 12 ani a fost lovită de o maşină chiar în fața școlii

O elevă în vârstă de 12 ani a fost lovită joi dimineața de o maşină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din faţa şcolii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc pe strada Traian Lalescu, din Craiova. Fata se afla pe trecerea pentru pietoni, moment în care a fost lovită de autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Craiova.

Citeste si: Un TIR s-a răsturnat pe DN5. Autoritățile au intervenit de urgență

„  La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Craiova, pe strada Traian Lalescu, din localitate, ar fi accidentat o minoră de 12 de

ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Citeste si:  Crimă șocantă în Belgia. Doi români au fost uciși cu sânge rece de un fost șef de poliție

În urma evenimentului rutier, minora a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă și cooperantă  ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si