Fata era elevă în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic Gheorghe Miron Costin din Constanța și făcea zilnic naveta cu un microbuz.

Era însoțită de o altă colegă în microbuzul care a derapat și s-a răsturnat pe câmp după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza poleiului. În el se aflau 26 de persoane.

Mihaiela și încă un bărbat au fost aruncați pe geam și prinși sub microbuz.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Colega Mihaielei a fost transportată la spital și a scăpat cu viață.

Alți 19 pasageri au fost răniți în urma accidentului.

"Este un eveniment regretabil şi gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată, căreia îi transmitem condoleanţe în aceste momente dificile", a fost mesajul transmis de prof. Sorin Mihai, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Citeste si: Alertă în Constanța! Locatari speriați de un șarpe aflat în scara blocului

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Adevărul despre gripa aviară! Acum s-a aflat: Se transmite sau nu la om?

Pe pagina de Facebook a Mihaielei au apărut sute de mesaje de adio în memoria ei.

Citeste si: Sistemul medical din România, zguduit de un nou scandal: un programator IT consultă pacienți și le prescrie medicamente

"Dumnezeu sa te ierte suflet drag un zbor lin catre ingeri o sa ne lipsesti",

"Dumnezeu sa te ierte pui mic si drag, zbor lin printre îngeri. Vei ramane mereu in inimile noastre si in amintirea noastră".

Au fost doar câteva dintre comentarii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si